Hej, jestem podłamana, staramy się już 4 cykl i nic nie wychodzi
, już nie wiem czy prawidłowo obliczam dni płodne bo mam @ nieregularne sierpień @ 1 dzień 8 sierpnia, kolejna @ 13 września, to ile trwa mój cykl?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten cykl trwał 36 dni, ale skoro masz nieregularne to może być ciężko ustalić dni płodne. Kup sobie testy owulacyjne i sprawdzaj. 4 miesiące starań to jeszcze nie tak długo.Hej, jestem podłamana, staramy się już 4 cykl i nic nie wychodzi, już nie wiem czy prawidłowo obliczam dni płodne bo mam @ nieregularne sierpień @ 1 dzień 8 sierpnia, kolejna @ 13 września, to ile trwa mój cykl?
Nie martw sie [emoji6] 4cykle to na prawde nie jest jeszcze tak dlugo [emoji6]Hej, jestem podłamana, staramy się już 4 cykl i nic nie wychodzi, już nie wiem czy prawidłowo obliczam dni płodne bo mam @ nieregularne sierpień @ 1 dzień 8 sierpnia, kolejna @ 13 września, to ile trwa mój cykl?