Lady Loka
Fanka BB :)
Pozostaje tylko korzystaćSwi
Swietna rada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozostaje tylko korzystaćSwi
Swietna rada.
Hey i jak się czujesz , jak oszczędzałaś się w ciąży? Mnie czeka 4 cesarka , termin połowa sierpnia i strasznie się bojęDziękuję
Hey i jak się czujesz , jak oszczędzałaś się w ciąży? Mnie czeka 4 cesarka , termin połowa sierpnia i strasznie się boję
ja po 3 CC i po każdej czułam się wyśmienicie. Pionizacja to żaden problemA powiedz mi, prawda jest to, że po każdej następnej cesarce boli pionizacja bardziej i w ogóle rekonwalescencja jest gorsza ? Ja ledwo przeżyłam pierwszą cesarkę i jeżeli po kolejnej ma być gorzej, to chyba zrezygnuje w przyszłości z dziecka![]()
ale kotlet odgrzałamja po 3 CC i po każdej czułam się wyśmienicie. Pionizacja to żaden problem![]()
Też się czułam najlepiej po 3 ccale kotlet odgrzałam![]()
Witam ja jestem po 5ccWitam, czy są tu Panie, które miały 5 cesarskich cięć lub więcej? Chciałam się dowiedzieć jak przebiegła Wam ciąża i czy wszystko było dobrzejestem po 4 Cc. Bardzo proszę darować sobie złośliwości
![]()
Miałam 2 naturalne porody jeden bardzo ciężki dziecko 4550g Miałam chwyt Kellera masakra cesarski wspominam naprawdę dobrze mimo ryzyka i ciąży bliźniaczej jednojajowej dałam radę jestem z sb dumnaWitam ja jestem po 5cc