reklama

9 tydz ciąży plamienia

Maruda T faktem jest że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię więc wyrażę i swoją mnie również nie podobało się to co napisałaś i plis czytaj na przyszłość że zrozumieniem a potem się wypowiadaj to tak na marginesie Pozdrawiam i życzę dużo miłości

reklama
Maruda T faktem jest że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię więc wyrażę i swoją mnie również nie podobało się to co napisałaś i plis czytaj na przyszłość że zrozumieniem a potem się wypowiadaj to tak na marginesie Pozdrawiam i życzę dużo miłości
Również wyraziłam swoją opinię do której mam prawo, nawet jeżeli komuś się nie podoba :) Pozdrawiam i życzę nawet więcej miłości - przyda się :)

Koniec tematu dzisiaj rano poronilam,a teraz proszę bardzo możesz mnie zjechać dla tej której coś tam się nie podoba.Byłam w piątek na izbie potem we wtorek na wizycie i wszystko dobrze było a dzisiaj rano poronilam na moich oczach cały płód wyleciał....Tak jak psycholog dzisiaj mi mówiła mogłam być codziennie na izbie,albo leżeć w domu czy na oddziale tak musiało być tylko,że to strasznie boli....

Koniec tematu dzisiaj rano poronilam,a teraz proszę bardzo możesz mnie zjechać dla tej której coś tam się nie podoba.Byłam w piątek na izbie potem we wtorek na wizycie i wszystko dobrze było a dzisiaj rano poronilam na moich oczach cały płód wyleciał....Tak jak psycholog dzisiaj mi mówiła mogłam być codziennie na izbie,albo leżeć w domu czy na oddziale tak musiało być tylko,że to strasznie boli....
Bardzo współczuję straty....

Wyrazy współczucia, łącze się z Tobą w bólu:( musisz się mocno trzymać. Czy lekatze zrobili na prawdę wszystko zeby ci pomóc?

reklama
Nawet jak nie to czy już się dowiem wątpię....
Jest Mi ogromnie przykro:(

A WY KOBIETY(!) WEŹCIE SIĘ OGARNIJCIE. I PANUJCIE NAD SWOIMI JĘZYKAMI. BOŻE, JESTEŚCIE DOROSŁE A ZACHOWUJECIE SIĘ JAK NASTOLATKI. FORUM JEST PO TO BY POMÓC, A NIE HEJTOWAC I WZAJEMNIE SOBIE ŻYCIE UPRZYKSZAC.

Ps. Przepraszam za duże litery, wiecej razy to się nie powtórzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry