Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, widzę, że ktoś tu lubi stalkować i czytać o mnieWidzę, że użytkowniczka wchodzi na różne wątki i komentuje w tym samym stylu. Nie warto się przejmować ani traktować serio....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Również wyraziłam swoją opinię do której mam prawo, nawet jeżeli komuś się nie podobaMaruda T faktem jest że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię więc wyrażę i swoją mnie również nie podobało się to co napisałaś i plis czytaj na przyszłość że zrozumieniem a potem się wypowiadaj to tak na marginesie Pozdrawiam i życzę dużo miłości
Bardzo współczuję straty....Koniec tematu dzisiaj rano poronilam,a teraz proszę bardzo możesz mnie zjechać dla tej której coś tam się nie podoba.Byłam w piątek na izbie potem we wtorek na wizycie i wszystko dobrze było a dzisiaj rano poronilam na moich oczach cały płód wyleciał....Tak jak psycholog dzisiaj mi mówiła mogłam być codziennie na izbie,albo leżeć w domu czy na oddziale tak musiało być tylko,że to strasznie boli....

Wyrazy współczucia, łącze się z Tobą w bóluKoniec tematu dzisiaj rano poronilam,a teraz proszę bardzo możesz mnie zjechać dla tej której coś tam się nie podoba.Byłam w piątek na izbie potem we wtorek na wizycie i wszystko dobrze było a dzisiaj rano poronilam na moich oczach cały płód wyleciał....Tak jak psycholog dzisiaj mi mówiła mogłam być codziennie na izbie,albo leżeć w domu czy na oddziale tak musiało być tylko,że to strasznie boli....
Jest Mi ogromnie przykroNawet jak nie to czy już się dowiem wątpię....