biala_janowo
Zaciekawiona BB
Czesc!!Poradzcie jak mam sie zachowac.Ojciec Julki wrocil.Wyjechal gdy bylam w 8 miesiacu.Wyprowadzil sie do ojca do Szczecina.Niby zeby zdac szkole,zdobyc wyksztalcenie,miec prace.Zarobic na Mala.Nie mogl tu skonczyc szkoly bo "ciagneloby"go do kumpli,piwka itd.Przyjechal po pol roku..nie zobaczac malej odjechal.Nie dolozyl sie do malej utrzymania.Nie dawal znaku zycia..nic..Pozniej natomisat zechcial poinformowac mnie ze wyprowadza sie do Niemiec.Noi jak sie domyslacie tak sie stalo..Pewnego dnia(6 dni)temu zjawia sie nagle,bez ubran,dokumentow..zechcial wrocic tu..Wten sam dzien byl u nas na ok.10 min,nastepnego dnia na 1 h..dzis jest juz piatek a od poniedzialku popoludnia nie odzywa sie..gdy kumpela wziela mala na spacer zebym ja mogla sie przygotowac do sparwadzianu,ochrzanil ja,ze niby jakim prawem ona bierze jego dziecko!!wyobrazacie sobie?!!ja niewiem co on mysli..chyba mysli ze dziecko to jest taka "lalka"polozyc,nakramic,pobawic sie to wszystko..kurcze nie bylo go przy najgrszych chwilach w moim zyciu,gdy nie radzilam sobie przy karmieniu,jak bylam w szpitalu,gdy wpadalam w panike przy kolkach,nocne wstawanie itp.zero zainteresowania sie swoim dzieckiem..tak bardzo go nienawidze!!ale gdy patrze na mala,chcialabym sprobowac od nowa,dla niej!!niewiem na co licze..wciaz czekam..tyle raz mialam okazje miec kogos..ale balam sie i dalej sie boje..boje sie chyba kolejnej porazki,odtracenia,przywiazania sie a pozniej zwykle"pa"..jest tak ciezko..mam ochote to wszystko jebna...w chu....ale wiem ze musze zyc i w chwilach zwatpienia brac sie w garsc..ale jak dlugo mozna??niedobrze mi od tej monotonnosci..niewiem jak reagowac gdy go zobace..nie ialam nawet okazji porozmawiac z nim o alimentach...moja matka zwleka z tym..niesety ja nie moge bo do luteg jestem jeszcze niepelnoletnia..zastanawiam sie nad zabraniem mu praw do Juleczki..bo przeciez tak nie moze byc.Teraz zjawil sie "kochany ojczulek"..a ja jestem zazdrosna o mala..czasami az mi wstyd ze w duchu mysle=>ona jest tylko MOJA!!!!...prosze pomozcie mi..dziekuje
:-( :-(