reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

a ja rosnę i rosnę ...

w 20tym tygodniu życia Marysia waży 5800g i mierzy 68cm.. zanim dojdzie do 6kg to ja ołysieję:-D (Bartek w tym samym czasie miał 7700g:baffled:)

reklama
przecież dziewczynki sa drobniejsze..i delikatniejsze:tak:..więc nie przejmuj się saba..:tak:wazne że jest zdrowa,!

Skaba - no faktycznie Marysia drobniutka. Ale skoro Dr nic na to nie mówi to pewnie jest dobrze.
Nelka już pewnie do 7kg dobija:szok: (w piątek się zważymy to zobaczymy)

skaba- ja dzisiaj wazylam Domisia i wazy 6100 a Arek w tym samym czasie 7900:baffled: ale Domis jest drobnej kosci a Arek nie i byl w ogole bardzo ubity taka ich natura i juz nie martw sie:tak: buzki dla niej

reklama
5 miesięcy bez jednego dnia
waga 6730 g (to prawie 600 g przez miesiąc)
główka 41,5 cm
klatka 42 cm
wzrost 66,5 cm

Do góry