reklama
Dusia08
Marzec '08
Michalek 4 miesiace i 2 dni:
Waga 7100
Wzrost 66 cm
Ob glowki 43cm
Ale mi chlopak rosnie od urodzenia 16.5 cm

Waga 7100
Wzrost 66 cm
Ob glowki 43cm
Ale mi chlopak rosnie od urodzenia 16.5 cm

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Beti - bzdur Ci ta lekarka nagadała!
Jola przybiera wręcz podręcznikowo!
Porównaj chociaż wagę jaką dziewczyny podają - praktycznie 90 % dzieci tutaj w wieku 3 miesięcy ważą 6 kg....
Albo sprawdź na siatce centylowej...
Ja już bym zmieniła tę lekarkę, skoro taki z niej fachowiec...

Porównaj chociaż wagę jaką dziewczyny podają - praktycznie 90 % dzieci tutaj w wieku 3 miesięcy ważą 6 kg....
Albo sprawdź na siatce centylowej...
Ja już bym zmieniła tę lekarkę, skoro taki z niej fachowiec...
beti1982
III'2008 i IV'2010
Ninja, na siatce centylowej z 75 spadła po miesiącu na 50:-(
A poza tym Jola urodziła się spora (3875g) i może trochę przesadzam
A lekarkę dopiero co zmieniłam, bo poprzedni lekarz to nawet nie sprawdzał jak Jola się rozwija, a ważona była przez pielęgniarkę bez obecności lekarza

A lekarkę dopiero co zmieniłam, bo poprzedni lekarz to nawet nie sprawdzał jak Jola się rozwija, a ważona była przez pielęgniarkę bez obecności lekarza

Dusia08
Marzec '08
Ninja, na siatce centylowej z 75 spadła po miesiącu na 50:-(
A lekarkę dopiero co zmieniłam, bo poprzedni lekarz to nawet nie sprawdzał jak Jola się rozwija, a ważona była przez pielęgniarkę bez obecności lekarza![]()
Mi sie tez wydaje ze Jola wazy prawidlowo. A co do wazenia to u nas tez wazy pielegniarka bez obecnosci lekarza, lekarz przychodzi puzniej jak juz pielegniarka wszystko szkonczy.
u nas tez sama pielegniarka wazy i wydaje mi sie ze Jolcia dobrze wazy:-)Mi sie tez wydaje ze Jola wazy prawidlowo. A co do wazenia to u nas tez wazy pielegniarka bez obecnosci lekarza, lekarz przychodzi puzniej jak juz pielegniarka wszystko szkonczy.
a u mnie Kondizk wazy 7 kg
i jest na ponizej 50 centyla a ze wzrostem jest na pomiedzy 3 a 10 ale wzrostem sie nie amrtwie bo ostatnio nie dał sobie zmierzyc dokładnie bo nei rozprostował do końca nózki
beti1982
III'2008 i IV'2010
Dzięki dziewczyny, już się nie martwię... :-) bo mam WAS

reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Giza, porostu myślałam, że więcej przybrała... patrzyłam też na jej wagę urodzeniową, ale sprawdziłam i Milenka wcale nie ważyła dużo mniej po urodzeniu niż Jola
Jeszcze raz dziękuję:-)

Jeszcze raz dziękuję:-)
Podziel się: