ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tu będziemy miały miejsce do wymieniania się opiniami, kontaktami, wrażeniami itd. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj
No właśnie można mieć plany porodu w wodzie, a co będzie, to i tak okaże się w trakcie.Ja i tak bym nie urodziła w wodzie bo miałam zielone wody płodowe a to mnie wykluczało
tez o tym słyszałam!!!Szok!!Na portalu nasza-klasa.pl znalazło się na razie 9 osób z liceum, z tego 7 dziewczyn i tylko 1 nie ma dzieci - RESZTA JEST W CIążY :-);-)
Nic dziwnego, że straszą brakiem miejsc w szpitalach.
Wczoraj w radio mówili, ze dziewczynę z wcześniaczkiem wieźli z Gdańska do Bydgoszczy bo nie było ani jednego wolnego inkubatora w Trójmieście i okolicach!!! Wyobrażacie sobie?![]()