ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tu będziemy miały miejsce do wymieniania się opiniami, kontaktami, wrażeniami itd. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No właśnie można mieć plany porodu w wodzie, a co będzie, to i tak okaże się w trakcie.Ja i tak bym nie urodziła w wodzie bo miałam zielone wody płodowe a to mnie wykluczało

;-)

tez o tym słyszałam!!!Szok!!Na portalu nasza-klasa.pl znalazło się na razie 9 osób z liceum, z tego 7 dziewczyn i tylko 1 nie ma dzieci - RESZTA JEST W CIążY :-);-)
Nic dziwnego, że straszą brakiem miejsc w szpitalach.
Wczoraj w radio mówili, ze dziewczynę z wcześniaczkiem wieźli z Gdańska do Bydgoszczy bo nie było ani jednego wolnego inkubatora w Trójmieście i okolicach!!! Wyobrażacie sobie?![]()
Jak słysze takie rzeczy to włosy mi sie jeżą na głowie - zwłaszcza teraz jak sama jestem w ciązy

Zresztą kiedyś wynalazłam jakieś forum na temat szpitali i porodówek na podkarpaciu (gółwnie mi chodziło o Rzeszowskie szpitale) i tak ogólnie to kobiety się kiepsko wypowiadały na ich temat. No i na dzień dzisiejszy zdecydowana jestem rodzić w moim miasteczku czyli w Łańcucie, chyba że coś z dzidziem będzie nie tak - odpukać
.
).Także nie tną rutynowo.
.