jo-anna-on
Pindory i godody
Fajne te buciki. Takie zaczarowane ;-) (to z bajki ;-)). Julce będzie w nich wygodnie.
Teraz kupiłam Ani 2 nry większe buty ale nie ma tu porównania, bo w zeszłym roku były z deichmana a oni mają większą rozmiarówkę niż w ccc. A nóżka rośnie w swoim tempie, ale ogólnie nie ma za małej, raczej z tych większych. CHyba jej wzrost idzie w pięty ;-).
Oczywiście w sobotę byliśmy w Potoku, już poprawiłam posta.
W niedzielę udało nam się tylko iść do kościoła i jak byliśmy przy furtce w drodze powrotnej zaczęło kropić i od tej pory zaczęła isę paskudna pogoda. No ale Ania jeszce wyszła z tatą poskakać po kałużach. Dzisiaj też byłyśmy na dworze sprawdzić stan wody w kałuzach. Mam nadzieję, że juzsię poprawi pogoda, bo wolę siedzieć na dworze niż kisić się w domu. Dzisiaj chociaż skńczyłam sprzątanie w szafie łazienkowej, mama umyła mi okna a ja powiesiłam sobie firanki.
Co do PW to zostawiam Ci wiadomość na gg ;-).
Pozdrawiam.
Teraz kupiłam Ani 2 nry większe buty ale nie ma tu porównania, bo w zeszłym roku były z deichmana a oni mają większą rozmiarówkę niż w ccc. A nóżka rośnie w swoim tempie, ale ogólnie nie ma za małej, raczej z tych większych. CHyba jej wzrost idzie w pięty ;-).
Oczywiście w sobotę byliśmy w Potoku, już poprawiłam posta.
W niedzielę udało nam się tylko iść do kościoła i jak byliśmy przy furtce w drodze powrotnej zaczęło kropić i od tej pory zaczęła isę paskudna pogoda. No ale Ania jeszce wyszła z tatą poskakać po kałużach. Dzisiaj też byłyśmy na dworze sprawdzić stan wody w kałuzach. Mam nadzieję, że juzsię poprawi pogoda, bo wolę siedzieć na dworze niż kisić się w domu. Dzisiaj chociaż skńczyłam sprzątanie w szafie łazienkowej, mama umyła mi okna a ja powiesiłam sobie firanki.
Co do PW to zostawiam Ci wiadomość na gg ;-).
Pozdrawiam.

O tym nie wiedziałam...to ja teraz swoj tez musze poprawic?Bo jak nie poprawie to wyjdzie na to ze pijana byłam jak sie czepiałam?

Wiesz,wozka teraz juz bedziemy uzywac raczej tylko na zakupy i ewentualnie dłuzsze spacery a taki łatwiej przewiezc albo schowac.Jak juz coi pisałam mam Baby Design Tiny z regulowanym oparciem ale składa sie od raczki do podnozka wiec po złozeniu zajmuje wiecej miejsca.Ty chyba pisałas ze masz jakas lekka spacerowke?Masz tak daszek?przydaje sie?A regulacje siedziska?Mysle,ze Julcia juz raczej nie bedzie spac w wozku,,
Chyba bede musiała jej jakies kupic,choc okazji do chodzenia po deszczu nie ma az tak duzo.A gdzie mozna wogole kupic kalosze?