mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Hej kochane. mieliśmy problem z netem ale wczoraj nam naprawiono, wymieniono kabelek bo jakieś zwarcia się robiły.
Tak Marta byłam od 9 do 14. 14 wyszłysmy ok południa.
U nas ok jak na razie, młoda zdrowa, za to biegania jak zawsze mamy sporo. Wczoraj byłyśmy u kardiologa i jest dobrze, kolejne echo serca 23.03. Terapeutka wczoraj zauważyła zmiany u małej, jest bardziej kontaktowa, coś tam po swojemu zaczyna mówić ale i tak musimy wziąć prywatnie logopedę bo sama nie dam rady w tym temacie. Za wysokie progi ;-)
Wszystkiego dobrego i duzo zdrowka w nowym roku dla wszystkich :-)
Zmykam dalej poczytać :-)
Tak Marta byłam od 9 do 14. 14 wyszłysmy ok południa.
U nas ok jak na razie, młoda zdrowa, za to biegania jak zawsze mamy sporo. Wczoraj byłyśmy u kardiologa i jest dobrze, kolejne echo serca 23.03. Terapeutka wczoraj zauważyła zmiany u małej, jest bardziej kontaktowa, coś tam po swojemu zaczyna mówić ale i tak musimy wziąć prywatnie logopedę bo sama nie dam rady w tym temacie. Za wysokie progi ;-)
Wszystkiego dobrego i duzo zdrowka w nowym roku dla wszystkich :-)
Zmykam dalej poczytać :-)
. Mieszkam tu od dwóch lat, mąż jest miejscowy:-) Mrozy nas zatrzymały w domu, nie chcę teraz wychodzić, bo w przyszłym tygodniu Oskar ma szczepienie. Synek właśnie ćwiczy przewroty na brzuszek. Pozdrawiam Was gorąco.
Pracowałam w sklepie motoryzacyjnym prawie do porodu, czułam się bardzo dobrze. Ok. 21:00 pojechaliśmy na porodówkę, a 10 minut po północy siłami natury urodziłam, pewnie byłoby szybciej, ale miałam bóle od krzyża i nie potrafiłam się skupić. Synek miał 56 cm i 3300 kg, 10 punktów. Cały czas karmię piersią, jeszcze nie próbowaliśmy nic innego. Nakupowałam butelek, a tu wychodzi, że w ogóle ich nie użyjemy. Oskar jest bardzo wesołym chłopczykiem, jest teraz na etapie brania wszystkiego do buzi. Na razie nie mamy żadnych problemów, sam bawi się między drzemkami, w nocy budzi się tylko na karmienie i od razu zasypia. Ostatnio oprócz gaworzenia doszły krzyki, mamy czasem małego Godzillę, albo egzotycznego ptaka