• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

reklama
Skora na glowie tez potrzebuje nawilzenia. Dzieki temu ze smarowalam wloski oliwka nigdy nie mielismy ciemieniuchy ani innego swinstwa a wloski sa sliskie i mieciutkie.

JA mojego tak jak Madźka smatruę nivea beby:-) Ja miałam przykaz od lekarza żeby smarować i natłuszczać bo WOjtek ma suchą skórę i kąię go w balneum:-) A co do ciemieniuchy to nam oliwka nie pomagała:-(Wogóle po oliwce mały miał jeszvcze bardziej wysuszoną skórę:-( Dopiero optiderm nam pomogl i koniec z ciemieniucha

a ja nigdy nie smarowałam Mikołajowi główki i żadnych problemów nie mieliśmy
dokładnie tak samo:tak::tak: myslę, że jeśli dziecko nie ma od urodzenia problemów ze skóra głowy i nie śladów ciemieniuszki to nie ma sensu smarować główki oliwką:sorry2:a po drugim miesiącu można już stosować łagodne szampony myjące , które zapobiegają ewentualnemu wysuszeniu skóry głowy:tak:

Dziewczynki mam problem Mikołajowi chyba zrobiły się odparzenia ma zaczerwienioną pupcie i takie krosteczki smaruje sudocremem ale nic nie pomaga macie może jakieś rady ?
Jeżeli tak to prosze o odzew

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry