• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie ....

u nas tez noce sa ok, mala odkad zasypia sama i spi sama w swoim pokoju to jest ok.a juz myslalam ze nigdy tego nie doczekam bo jeszcze kilka miesiecy temu wstawalam do niej po 4-5 razy w nocy ale od 2 miesiecy zasypia sama i w sumie gdzies od ok.3 tygodni juz nie budzi sie w nocy, a jak sie przebudzi to sama zasnie.

reklama
u nas ze spaniem niby jest ok, ale najgorsze sa pobudki, Natalka jak sie budzi, to momentalnie zaczyna bardzo przeraźliwie płakac, zarówo jak sie budzi w dzien, jak i nad ranem, nie wiem, co jest grane, czegoś sie boi?? , czy co???
Nawet jak jestem w pokoju, jak sie obudzi, to spojrzy na mnie i i tak zaraz zaczyna płakac :-(

u nas takie budzenie to praktycznie standard. Raz na jakiś czas się tylko zdarzy, że wstanie bez płaczu :(

A u nas druga noc z rzędu z pobudkami co pół godziny.
Normalnie jak patrzę na monitor, to mi literki skaczą przed oczami.

no taak:tak: :tak: :tak: tez poproszę:laugh2: :laugh2: bo moje dziecko spi a ja na jakąs bezsennosc cierpię;-) ;-)
moze tez byc tak, ze Jagódka ma dużo swoich wrażeń a do tego dochodza jeszcze Twoje z mleczkiem. a moze ząbki jej będa rosnąć??

jeśli chodzi o sen, to moje w 100% sie nie sprawdzają :(
Z innymi problemami sobie spokojnie radzę. Dobre i to

Normalnie te literki nadal mi skaczą.
W takich warunkach się nie da pracować.

reklama
Joaśka żal mi Ciebie ze sie nie wysypiasz.
A u Jagódki może być to spowodowane za dużymi wrażeniami.

U nas jak na razie jest jedna pobudka nad ranem i niunia ląduje do naszego łóżka i śpi z nami do 9 rano czasem i nawet później sie budzimy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry