reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

Oli dziś zasnęła mi oo 18.30, ale coś się obawiam, że ciężko jej będzie dospać do rana i będziemy uwskuteczniać nocne rozmowy :eek:
no i się pomyliłam, obudziła się w prawdzie koło 5tej i trochę pogadała, ale zaraz potem zasnęła i spała do 9.30!

Dziś za to się nie popisała - nie bacząc na to, że matka do pracy musi wstać o 6tej, Oli postanowiła nie spać od 4tej i mi oczywiście też spać nie pozwoliła. Musiałam się nią zająć, bo z tatusiem spędzać czasu nocnego nie miała zamiaru :confused2:

reklama
Dziś za to się nie popisała - nie bacząc na to, że matka do pracy musi wstać o 6tej, Oli postanowiła nie spać od 4tej i mi oczywiście też spać nie pozwoliła. Musiałam się nią zająć, bo z tatusiem spędzać czasu nocnego nie miała zamiaru :confused2:

Kasiu, to u nas dzis tak bylo. :tak::crazy:
W ogole Milena juz od dluzszego czasu zasypia mi o 18tej i budzi sie o 6tej rano. Ona jest wyspana, tylko ja chodze nieprzytomna. Ja chodze dosc pozno spac, do tego teraz jak meza nie ma to w ogole ciezko mi zasnac. I tak przewracam sie z boku na bok.

A to sie jeszcze pochwale,he,he.
Od tygodnia mój synek spi cała noc w swoim łózeczku,bez wedróek do naszego lóżka.
Smiejemy sie,ze zwolnił miejsce dla następnego szkaraba.

Od tygodnia mój synek spi cała noc w swoim łózeczku,bez wedróek do naszego lóżka.

No to gratki.

A u nas nie wiem co jest grane, ale Milena ostatnie dwie noce budzi sie i nie moze dalej spac.

no to super u nas od kilku dni też Emilka nie wędruje , mały już śpi u Emilki i dziś przespali całą noc mały zrobił pobudkę 5:30 na cyc i poszedł dalej spać i potem wstali o 7:00 oj dawno się tak nie wyspałam hehe

Rozalko wspaniała wiadomość;-) Teraz będzie Ci sporo łatwiej, a i pośpisz lepiej:tak:

Gosiu
super, że rodzeństwo tak szybko się zaakceptowało w jednym pokoju:tak: Jak ja bym chciała, żeby u nas to tak gładko poszło:rofl2:

My po powrocie będziemy chcieli Oliego wyeksmitować z naszej sypialni... zobaczymy jak to będzie:sorry2: Jestem jednak dobrej myśli:happy2: Zresztą niedługo będę myślała o odstawieniu go od piersi, ale to na spokojnie, jak już się na nowo przyzwyczai do swojego domu:tak:

Do góry