reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

A to się Jenni odmieniło :szok:
A moja chyba się przestawia na zasypianie na wcześniejszą porę, dziś już zasnęła przed 21. Moi starsi po roku się przestawili na spanie wcześniejsze i widzę, że Oli też się ładnie przestawia. Tylko starsi nie byli cycusiowi i nie budzili mi się w ogóle w nocy w tym wieku.

reklama
Emilka teraz zasypia później ale za to śpi dłuzej ...sama nie wiem jak jest lepiej :sorry2:

bo tak to o 19 spała a teraz o 21 zasypia..... spała do 7:00 a teraz ostatnio nawet po 9:30 wstaje :sorry2:

Kuba bez zmian wstaje 6.00-7.00
.A dzis noc straszna,myslę,że bolał małego brzuszek,bo wczoraj zjadł dużego ogórka kiszonego.:baffled:

A to się Jenni odmieniło :szok:

Od sasiadki dzieci piszcza centralnie pod oknem u Jenni i ja wybudzili dwa dni podrzad i popszestawialo jej sie ale juz wczoraj niewytrzymalam i krzyklam przy otwartym oknie JAPA i ta niemra mnie zrozumiala :-D cos tam pobuczala (dzieci od niej piszczaly ktory glosniej:baffled:) ale po 5 minutach byli juz w domu , mamy przesrane bo oni po naszymi oknami maja ogrodek i dlatego tak glosno jest:baffled::wściekła/y:

Weronika przespała dzisiaj cała nockę bez pobudki pierwszy raz od urodzenia ale jestem szczęśliwa a juz straciłam nadzieję że kiedykolwiek zrezygnuje z tych nocnych karmień:-):-)

Madziu super!!! Bedzie coraz lepiej:tak:.
Irtasia jestes niesamowita:szok::laugh2::laugh2::laugh2:.Ja tez bym sie wkurzyla gdyby mi sie ktos tak darł:sorry2:.

reklama
Do góry