reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

:tak::tak::tak:

Za to ja mam przechlapane , Jenni na widok lozeczka dostaje szalu:baffled: i potrafi w nim plakac 1,5 godziny i wtedy wymiekam i ja wyciagam:baffled:

Emilka ostatnio też tak ma :baffled: jak już idę ją kąpać histeria kiwa głową "nie":no: i mówi "aa" więc chodzi o to że nie chce iść spać :sorry2: i jak niosę ją do łózeczka to ryk i zapiera się nogami żeby jej nie wsadzić do niego i płacz i chce wyjść :baffled: ale śpiące widac że jest bo jak postawie na swoim to śpi w sekundzie ale nieraz tak płacze że ją wyciągam i też wymiękam bo jak nie chce to nie będe ją zmuszać do snu a i tak po godzinie jak się wyszaleje to zasypia odrazu i dlatego teraz chodzi spać o 21:00 bo wcześniej już o 19:00 spała :baffled:

reklama
Emilka ostatnio też tak ma :baffled: jak już idę ją kąpać histeria kiwa głową "nie":no: i mówi "aa" więc chodzi o to że nie chce iść spać :sorry2: i jak niosę ją do łózeczka to ryk i zapiera się nogami żeby jej nie wsadzić do niego i płacz i chce wyjść :baffled: ale śpiące widac że jest bo jak postawie na swoim to śpi w sekundzie ale nieraz tak płacze że ją wyciągam i też wymiękam bo jak nie chce to nie będe ją zmuszać do snu a i tak po godzinie jak się wyszaleje to zasypia odrazu i dlatego teraz chodzi spać o 21:00 bo wcześniej już o 19:00 spała :baffled:
U mnie wyglada to tak ze Jenni jest spiaca na widok lozeczka wielki ryk a jak ja wezme do siebie usypia w 5 minut:dry:

SWIELKIE BRAWA DLA WERONISI!!!!!!!!!!!!!!!

ojej a czemu tak JENNI sie przestawilo? moze czegos sie w swoim pokoiku przestraszyla?

SWIELKIE BRAWA DLA WERONISI!!!!!!!!!!!!!!!

ojej a czemu tak JENNI sie przestawilo? moze czegos sie w swoim pokoiku przestraszyla?
Tez wlasnie tak mysle i rozmawialam o tym z kolezanka i ta jest tego samego zdania a pare dni temu wam pisalam ze budzi sie z krzykiem , moze cos zlego jej sie przysnilo i teraz lozeczko jej sie kojazy z horrorem:dry:

reklama
Do góry