reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

strip- mój też zanim się wywlecze to młody całą klatkę zdąży obudzić, ale jakby sami zostali to podejrzewam żeby na baczność przy łóżku stali

reklama
faceta trzeba by zostawić z dzieciem samego na dwie noce. jakby podczas pierwszej wstawał w "swoim tempie" i musiał dziecia na nowo usypiać i znosić marudzenie to podczas drugiej byłby przy dzieciu szybciej niż światło ;-)

mała mi, strip tulam :****

Wiecie co, ja już nie wiem co myśleć o facetach, można stwierdzić że oni chyba w ogóle nie myślą...
Tym razem nie o moim...
Więc, spotkałam ostatnio koleżankę... pamiętałam o tym, że w lipcu ma brać ślub. A ona mówi, że nie będzie ślubu bo koleś ją zostawił. Wszystko zaplanowane, zapłacone, w maju miała mieć przymiarkę sukni ślubnej, poza tym to ON najbardziej nalegał na ślub. Nigdy się nie kłócili, i wydawało się że on jest tak strasznie za nią.
A tu nagle kretyn pół roku przed ślubem oznajmia że poznał jakąś dziewczynę, zakochał się i wyjeżdża z nią gdzieś...
Aż się poryczałam...
Jak ja mam uwierzyć w facetów, w związki, gdy co chwila słyszę takie rzeczy...

ja po ostatnich rozmowach z kolezanakami twierdze ze zadko gdzie jest kolorowo i rozowo. W szoku jestem ze w wiekszosci jest jakis naprawde powazny problem. W wiekszosci tych problemów bym odeszła bo nie umiała bym tak zyc. 50 % to zdrada, kolejne to podział kasa po 50% conajmniej jak współlokatorzy i wiele innych. ech.

strip dobrze cie rozumiem. za mna latał jeden od 20 roku zycia zeby było smiesznie miał takie same nazwisko jak ja i tylko 196. ale był takie ciepłe kluchy. bidak przezył moj 6 letni zwiazek i dalej go nie mogłam za swojego mena. poznał dziewczyne, zareczył sie i dalej był chetny. od roku mu wreszcie mineło i wogole przestał sie odzywac

to ja mam do tej pory jednego fana od 17 roku zycia 11 lat starszy byl hehehe wsrod kolezanek rispekte mialam :D hahaha
slub brac chcial, wogole rozne takie. teraz tez pisze i mowi, ze mnie kocha:D

reklama
Natolin to fakt

Strip ja tez miałam w wieku 17 lat 11 lat starszego. On chciał bardzo a ja generalnie jak głupia 17 latka chciałam bo mi imponował ze taki dorosły, starszy, niezalezny, własna firma, samochod dostałam na 18 którego nie przyjełam bo nie traktowałam go na powaznie. w wieku 20 lat mnie zaciagnałdo salonu sukien suknych. udałam ze musze ochłonac i wyszłam na powietrze a ze podjechał autobus to wsiadłam ;-). I tak sie nasza znajomosc skonczyła. zaraz poznałam moja pierwsza wielka miłosc i zleciało 6 lat.

Do góry