Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Test genetyczny Sanco Plus wynik prawidłowy,Moje dzieci tez byly maleAle są zdrowe, a co Tam Pani wychodzi? U tamtej dziewczyny było widac, że kosc się łamie i doktorka wprost powiedziala, ze dziecko moze byc chore na tą chorobę.
Moje dzieci, tez na którymś etapie ciąży nagle stawały w miejscu i w ogóle nie rosly. Cala ciążę zapowiadali mi obydwoje dzieci ponad 4 kg, az nagle stawały w miejscu i 2900. Moze hipotrofia, czy cus? Lekarz mówił cos konkretnie w kierunku łamliwosci? Jak nie to nie ma co googlować i sobie wymyślac bo naprawde wiele moze sie w zyciu zdazyc. Tamtej dziewczynie jej lekarka prowadzaca oraz dodatkowa specjalistka od wad plodow wprost powiedzialy, ze jest bardzo duze prawdopodobienstwo tej choroby, ale czy na 100% i jaki typ dopiero bedzie mozna sprawdzic po urodzeniu odpowiednim badaniem genetycznym.Test genetyczny Sanco Plus wynik prawidłowy,
Prenatalne prawidłowe,
Echo serca prawidłowe,
Pępwowina dwunaczyniowa,
35+1 tydzień ciąży .
Moje dzieciątko waży 1943 g .
Ale ma wymiary :
BDP 8.26
OFD 10.06
HC 29.46
AC 28.63
FL 6.04
HL 5.49
Niby cała jest malutka , ale kości udowe od 3 tygodni mało co przyrosły, praktycznie wcale.
Hej postanowiłam ci opisać jak to wyglądało u nasMi lekarz powiedział , że będziemy diagnozować po urodzeniu. Jeszcze miesiąc, a ja chyba oszaleje![]()