xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
Dzień dobry, chciałam zapytać czy znacie jakieś strony gdzie mogę znaleźć rodziców adopcyjnych, mam na myśli że bym porozmawiała z nimi i gdy urodzi się dziecko oddała bym je tym rodzicom.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 16 lat gdy dziecko się urodzi będę mieć rocznikowo 17 jeśli ma to poprawić moją sytuacje. A jakby wyglądało zostawienie bobasa po porodzie?To nie takie proste. Ile masz lat?
Możesz zawsze zostawić dziecko po porodzie.
? Naprawdę?Z opowieści... lepiej oddać do okna życia, gdzie nie jesteś poszukiwana... Bo jak w szpitalu mają twoje dane jako matki, a dziecko nie znajdzie domu to państwo ściga o alimenty matkę
Na takiej samej jak ojciec któremu odebrano prawa...? Naprawdę?
Jak matce sądownie zostaną odebrane prawa rodzicielskie, to na jakiej podstawie ma płacić alimenty?
Nie mam, szczerze mówiąc nikomu z rodziny nie powiedziałam, że jestem w ciąży i chciałabym zrobić to po cichu, wolałabym żeby dziecko znalazło kochający dom bo ja mu tego nie będę potrafiła dać.A nie masz wśród bliskich kogoś, kto chciałby się zająć dzieckiem? Formalnie byłabyś matka, mogłabyś mieć kontakt, jakieś wspólne decyzje..
Jesteś młodziutka, może warto zostawić siebie taka furtkę?