Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tygrynko brzuszek cudny a Ty nie wymuszaj komplementów![]()

w sensie skóry itp, bo piłeczka może być... i dlatego ciężko było mi się przestawić, że teraz ja taki mam, głupie wiem
rozgryzła mnie
szczerze to kiedyś mi się za bardzo ciążowe brzuszki nie podobaływ sensie skóry itp, bo piłeczka może być... i dlatego ciężko było mi się przestawić, że teraz ja taki mam, głupie wiem
![]()

Pileczka pierwsza klasa!!!!a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie![]()
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe

zupelnie jak moja

Tygrynia suuperowy brzunioMój też już nieźle wywaliło. Chyba poproszę aby mi Mikuś zrobił dziś jakieś topless fotki i po ocenzurowaniu wrzucę jedno lub dwa
Wiecie też brzuszek to mi już taki się zrobił duży, że dwa dni temu chciałam andżelę (ehhe weszło chyba na stałe do mojego słownika) ogolić i musiałam robić to na ślepo
![]()
Czekamy na foteczkiMoj brzusio tez maly, ale w tym tygodniu mnie troszke wywalilo i mam mala pileczkeJak jeszcze troszke podrosnie to wrzuce nastepne foteczki
![]()

No jasneale na bank masz piłeczkę większą wieczorkiem niż rano nie?![]()