• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie:-D
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę:-D
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe
Pileczka pierwsza klasa!!!!
I widze ze juz kreseczka widoczna:)))))
a jaka krzywa:-D:-D:-D:-D zupelnie jak moja:)))))

Tygrynia suuperowy brzunio :) Mój też już nieźle wywaliło. Chyba poproszę aby mi Mikuś zrobił dziś jakieś topless fotki i po ocenzurowaniu wrzucę jedno lub dwa ;) Wiecie też brzuszek to mi już taki się zrobił duży, że dwa dni temu chciałam andżelę (ehhe weszło chyba na stałe do mojego słownika) ogolić i musiałam robić to na ślepo :-D

Tygrynia suuperowy brzunio :) Mój też już nieźle wywaliło. Chyba poproszę aby mi Mikuś zrobił dziś jakieś topless fotki i po ocenzurowaniu wrzucę jedno lub dwa ;) Wiecie też brzuszek to mi już taki się zrobił duży, że dwa dni temu chciałam andżelę (ehhe weszło chyba na stałe do mojego słownika) ogolić i musiałam robić to na ślepo :-D

Pozazdrościć tylko takiego brzuszka, mój nadal mały :zawstydzona/y: Czekamy na foteczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry