Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pewnie, damy rade, jak przyjdzie czas bedziemy pracować nad blizną. Na lekką rane nie wygląda bo choć płytko to na duzej powierzchni. Lekarz powiedział, że prawie jak przeszczep skóry. Jednak bedzie oki ))
Aza a co miałam jeszcze pisac tak mi sie skojarzyło co do oka............ jedno mnie i Konrada łączy
Obydwoje w wypadku ominęliśmy oko Jak mialam rozerwany kącik oka - potrącił mnie motorek [sasiad dostal na komunie] miałam moze z 5 lat. U mnie dokładnie 2 mm brakło do przerwania skóry no i oko poszłoby sie bujać ) hehehhe tak mi sie skojarzyło
AZA rzeczywiscie blisko oczka biedulek Kochany! Ode mnie tez Go ucaluj
Na pewno bedzie ok (tak jak piszesz;-)) trzymam kciuki! i tak jest przeuroczy:-)
Ja stosowałam cepan po pierwszej cesarce.Powiem szczerze że blizna była tak samo mało widoczna jak po drugiej gdzie nie stosowałam nic. Jedno co mogę powiedzieć to zrosty były mniejsze.Po drugiej nie stosowałam i czuję różnicę.