reklama

Albumik

dziewczyny wcielenie spokoju? Widac, ze grzeczniutki?? :) haha to mnie rozsmieszylyscie:-D wlasnie od kilku dni walczymy ze szczypaniem i gryzieniem:/ masakra.
maxwell super fotki :) wypad musial byc udany;) Marysia jaka slicznotka:tak:

reklama
Kilolku dzięki:-)
A byliśmy w Parku Rodzinnych Atrakcji (w Rybniku)- są tam dinozaury i postacie z bajek, plus masa placyków zabaw dla dzieci..ogólnie fajnie, tylko jednak Marysia jeszcze ciutkę za mała na te placyki..:-)

Ojoj, ile tu nowych zdjątek...
Maxwell brzusio superowy i wypad extra. Szkoda, że u nas nie ma takiego parku...
Dziunka zdjęcia przytulonej do piesia Asi rewelacyjne...
Polaa Kubuś jak zawsze usmiechnięty i jak zawsze słodziak...
Kilolek super Dzień Matki, tylko zazdrościć...
Katrenki piekne loki ma Amelka a jaka juz duża...

To ja dodam foteczki miedzy innymi mojego małego Frankensteina przed liftingiem i po :)))

Załączniki

• DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0071.jpg
    DSC_0071.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0074.jpg
    DSC_0074.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 74
Dziunka jak mial opatrunek to grzebał bo chciał go zdjąć alke odkad mu zdjęłam to nie rusza. Oczywiście patrze na niego i pilnuje żeby o jakąś zabawke nie zahaczył.

reklama
Dokładnie Aza pilnujcie bo jak zacznie sie goić to bedzie swedziało no i zeby nie rozpaprał tego - blizna sie nie przejmujcie. Na pewno bedzie minimalna. Są maści, lasery i inne pierdoły. Grunt ze oko całe i ze wiekszego uszczerbku na zdrowiu nie ma bo na lekkie skaleczenie to nie wygląda... Ze szwami czy bez nich Konrad i tak przeuroczy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry