Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny wcielenie spokoju? Widac, ze grzeczniutki?? haha to mnie rozsmieszylyscie wlasnie od kilku dni walczymy ze szczypaniem i gryzieniem:/ masakra. maxwell super fotki wypad musial byc udany Marysia jaka slicznotka
Kilolku dzięki:-)
A byliśmy w Parku Rodzinnych Atrakcji (w Rybniku)- są tam dinozaury i postacie z bajek, plus masa placyków zabaw dla dzieci..ogólnie fajnie, tylko jednak Marysia jeszcze ciutkę za mała na te placyki..:-)
Ojoj, ile tu nowych zdjątek... Maxwell brzusio superowy i wypad extra. Szkoda, że u nas nie ma takiego parku... Dziunka zdjęcia przytulonej do piesia Asi rewelacyjne... Polaa Kubuś jak zawsze usmiechnięty i jak zawsze słodziak... Kilolek super Dzień Matki, tylko zazdrościć... Katrenki piekne loki ma Amelka a jaka juz duża...
To ja dodam foteczki miedzy innymi mojego małego Frankensteina przed liftingiem i po ))
Dziunka jak mial opatrunek to grzebał bo chciał go zdjąć alke odkad mu zdjęłam to nie rusza. Oczywiście patrze na niego i pilnuje żeby o jakąś zabawke nie zahaczył.
Dokładnie Aza pilnujcie bo jak zacznie sie goić to bedzie swedziało no i zeby nie rozpaprał tego - blizna sie nie przejmujcie. Na pewno bedzie minimalna. Są maści, lasery i inne pierdoły. Grunt ze oko całe i ze wiekszego uszczerbku na zdrowiu nie ma bo na lekkie skaleczenie to nie wygląda... Ze szwami czy bez nich Konrad i tak przeuroczy