reklama

Albumik

Długie włosy bardzo się plączą - tym bardziej u tak małego dziecka które ciągle biega, skacze i fika i nie ma zmiłuj, nie wyczeszesz w spokoju. Już stosowałyśmy różne cuda do rozczesywania włosów, odżywki, buuu jak sobie wspomnę to masakra. Julia się darła wniebogłosy. A teraz nie ma problemu:tak:
A jak byłam teraz u fryzjera to babka przyszła z 6-letnimi bliźniaczkami które miały włosy za tyłek i też ścięła na krótko bo już wyrobić nie mogły;-)

reklama
dziunka - na serio dziewczyny podobne jako niemowlaczki - a wydawałoby sie ze sie sporo różnią :O) jak te dzieciaczki sie zmieniają....
Ula - Oli faktycznie rośnie, buźka mu "dorośleje"
a tu troche nas.......nasz wypad na festyn rycerski + młody z bratankiem prawie 4,5 letnim no i dla martolinki moja fryz :-D:-D nie śmiać sie głosno szczegolnie ze juz grzywa troszke do mycia :sorry: normalnie wygladaja lepiej - puszysta i nie prześwituje.... :tak: takze Marcelek z kuzynem, tatusiem, mamusią i troszke pozowania. Szkoda ze młody sie bał i nie dał sobie zrobic żadnego zdjecia z prawdziwym rycerzem....do samej figurki podszedł z duszą na ramieniu, co widac po minie ;-)
IMG_3143.jpgIMG_3166.jpgIMG_3173.jpgIMG_3162.jpgIMG_3215.jpgIMG_3216.jpgSchowek01.jpg

Ale Marcelek fajnie ubrany :-) a pierwsze zdjecie super - jakie luzaki:-D

No dziunka - oni są az za luźni...gorzej od małpek. Ich dwóch pilnowały zazwyczaj 2 osoby ;] chociaz moja mama szybko wysiadała a ja juz z nerwów wyganiałam Kacpra na góre bo po prostu wszystko wymyslali, jeszcze tylko na lampe nie zdołali wejsc. Zaliczyli wszystko - łacznie z próba skakania ze stołu w gościnnym :eek::baffled:

Dziunka - Aśka ( oczywiście Julka;-) ) śliczne te włosy miała, ale współczuję czesania. Moje mają krótkie, a ile się wymęczę, żebyt je dorwać i przeczesać...
Mama - ale ma Marcel świetną koszulę. Śliczny chłopak.

Ostatnia edycja:
A tu co tak cicho?:-p

WieeeelooooRYBEK:-)
DSC00094.jpg
I tu jeszcze łóżkowo (Asia także wystawia co ranek nogę za łóżko, a kot posłusznie ją łaskocze;-))
DSC00089.jpg
Mmmmm jaka dobra nutella:-D
DSC00106.jpgDSC00108-1.jpg

I jeszcze mam fotkę na której Asia wygląda przez okno - a że latała na gołej pupie to w ciekawej pozycji ją zastałam:-D Z wiadomych względów wstawiam na zamknięty:tak:

Mama super fryzurka:tak:
A Marcelek, tak jak piszą dziewczyny, super ubrany;-)

dziunka ja wiem, ze z takimi wlosami jest na pewno duzo roboty (moja siostra ma po pas, ma 9 lat i jak jestem w Polsce to zawsze ja czesze bo to uwielbiam:tak:), pewnie jakby to byla corka tez bym sciela:-D
haha, widac ze Asi nutella smakuje:-)
ale slodki wieloRybek :D

reklama
Mama super Marcel wygląda. Pochwal się jakiej firmy ma tą bluzeczke i spodenki bo są rewelacyjne... Co do fryzurki to super! Ty sobie grzywke zrobiłaś a ja swoja zapuściłam na lato :))))

Dziunka jaka ta Twoja Asia słodziachna... Ta mina z łyżeczka rewelacyjna!

Dodam obecnie wyglądającego mojego frankesteina, dzień po zdjęciu szwów:

Załączniki

• DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama