reklama

Albumik

reklama
Azza super!!!

U nas Oli od dluzszego czasu prawie niczym sie nie bawi!!!! Albo krzata sie po domu rozwalając wszystko wokoło albo ogląda bajki albo laptopa - pociągi! Jego pokoj jakby piorun walnął, wszystko powywalane, a jak sprzatam od nowa wywala! Te zabkowanie przyprawiło mnie juz o jakis stan nerwowy i ja mam po prostu dosc@ wywala wszystko z polek, szafek itd. W domu sprzatam co chwilę zeby mozna bylo nogę postawic, to jakis obłęd na kolkach! Wiecie co....powiem szczerze ze pierwszy raz wymiękam nerwowo!

tez jestem w szoku. My mamy duplo ale schowane bo młody tylko je rozwalał i kopał ;/ Jego nie interesuje chyba nic na dłuzsza mete........ Juz nie mówiac o budowlach. Jutro zrobimy klockowy dzien. Wyciagniemy je i spróbuje młodego troszke tym zainteresowac zwłaszcza ze dzieki temu cwiczy....

Aza brawo dla Konradka!!!

U nas hitem tylko klocki drewniane bo innych nie mamy hehe, tzn mam poJulkowe wiadro z klockami typu DUPLO, jak nie duplo właśnie...ale aktualnie ma je Miłek... ale on ma jeszcze jedno takie wiadro a i tak się tym nie bawi więc chyba mu zakoszę ;-)

Aza super mały się bawi :-) mój też tak buduje ,z połowę mniej może i to wtedy jest DZWIG

a te puzle super na podłodze masz.my mamy drugi pokój i bez dywanu może coś takiego bym kupiła to by pupą mi nie siedział na panelach samych.

reklama
Cleo jak będziesz kupować puzzle to zwróć uwagę aby były max 2 elementy bo ja mam jeszcze jeden komplet z rybkami i jak Konrad je porozkładał to ja miałam składania na cały wieczór hehe :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry