• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
kilolek a mi się wydawało że miał tak lekko podkręcone :zawstydzona/y: ale pewnie coś pokręciłam , koniecznie wrzuć fotkę w nowej fryzurze :tak:
cleo no powoli się Kuba przyzwyczaja do siostry i jak jest koło niej to pokazuje gdzie Lenka ma oko ,czy nos no i musimy go wtedy pilnować żeby jej tego oka nie wepchnął do środka :tak: , ale zaczyna też pomagać bo przynosi jej smoczek , wynosi butelkę czy pieluszkę , jestem dobrej myśli ;-)

ładnemu we wszystkim ładnie :-)
hehe dzieki

fotke moze sie uda jutro. Znów mi aparat padł. Podejrzewam, ze to moze nie aparat tylko ładowarka, bo zmieniłam akumulatorki, bo najpierw mi sie wydawało,z e to ich wina ale na nowych jeszcze gorzej. Jak naładowane na maxa to zrobi kilka zdjęć. Zrobiłam moze z 10 przez dwa dni i znów się nie chce właczyć no to podłączyłam akumulatorki w ladowarce a one po tych 2 dniach i 10 zdjęciach od 14 już się ładują i końca na razie nie widać. Wolałabym żeby to jednak ładowarka była popsuta...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry