reklama

Albumik

reklama
Dziunka, śliczna jesteś;-)

Taaa:-D codziennie mamie wypominam że mogła się z tatą bardziej postarać:rofl2:

Asia,Julia zadowolone z prezentów?

Tak, bardzo:tak: codziennie się bawią nowymi sprzętami:tak:
Najgorsze jest to że Julia ma urodziny 19 stycznia i nikt nie wie co jej kupić:szok: od nas dostanie w końcu to psp, ale to taki prezent wspólny z jej tatą więc chciałabym też dać coś tylko ode mnie, A i Asi. I nie mam pojęcia co:confused2:

Tak rączki i pulasie ma ale brzuszek i nóżki już nie są takie. Na naszej wadze też wychodzi 13,2 az poszłam zważyć, bo te pielęgniarki u nas to niezbyt kompetentne.

ja tez sie zastanawialam ile Jas waży to taki pulpecik, ale oczywiscie na plus wygląda na zdjęciach. 13 to i mój Oli waży a golaska, 13,300 w lekkim ubranku a Oli to szczuplutki taki jakis, tzn dla mnie nie za chudy ale szczupły. Jas i polisie i rączki okrąglutkie ma.

ale wiecie co...to sie chyba nie ma wagą te puplasne częsci ciala. Kiedys widzialam dziewczynkę w wieku podobnym do Olinka byla mega puplasna a duzo mniej wazyla niż Oli. W zyciu bym nie powiedziala.

Zależy np jeszcze od budowy kośćca itd. Właśnie ten kuzyn Asi jest od niej wyższy o głowę a chudzielec że o matko i waży 13 kg. Wczoraj go trzymałam na ręku jakieś 20 minut, leciutki.

Po Jasiu absolutnie tego nie widać...no ale jak mówisz, brzusio i nóżki też mają znaczenie;-)

to prawda czasem wygląd myli co do wagi :D u nas na święta kuzyn D. chciał podnieść Marcela i bierze sie do niego jak do piórka a później jeeeeeeeeeeeeeeeezu ile On Wazy ja go biore na lajciku mysle dzieciak z 10 kg ma a tu taki kloc :D A młody wazy +/- 14.6 kg

Ale zapomniałam napisać ze super sie dzieciaki bawia a Jasio niezły przystojniacha :) Marcelowi jakby ktos powiedział by zatańczył to nie ma bata. On nie umie :D - tak odpowie i tyle ;] To ma po tatusiu hahhaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry