reklama

Albumik

No to świetnie, a i z dzieckiem widzę można do sali dla gości pójść? Bo u nas nawet na korytarz z noworodkiem nie wypuszczą:baffled:

jak widzisz nie było problemu , zresztą teraz koleżanka urodziła i też z dzieciakami wszyscy do niej w odwiedziny chodzili i nigdy nikt nic nie powiedział :tak:
kilolek super mają te twoje chłopaki , tak patrze na nich to tacy podobni do siebie a mimo wszystko tacy inni :tak:

reklama
Kilolku a myślałam że już zmierzchało jak robiłaś fotki:-D a to aparat zrobił psikusa ;-)

Super chłopaki! Ja to się właśnie zastanawiałam nad jabłuszkiem dla Asi...no i czekam na lodowisko, ale chyba nie ruszy, bo 3 na plusie i śniegu już mało, choć na chodnikach po nocy lód...

U mnie to obowiązkowo co ma jeden musi mieć drugi :sorry:
też myslałam nad lodowiskiem, chiałam wylać takie małe na podwórku ale mały ten mrozek no i nie wiem czy się utrzyma. Zastanawialam sie nad łyzwami saneczkowymi tylko nie wiem czy się nie pozabijają Michał z racji wieku i niewielkiego rozgarnięcia a Kuba mój koślawus nie wiem czy zapanuje nad 2 nogami :-p

AniaSm, super fotki..Lenk słodxziutkei te minki strzela, a Kubuś już niezły pomagier..Wiosna już w Norwegii??:-)
Polaa, ech, ten mój zięć..przystojniaczek..:-)
Kilolku, super czapy mają chłopaki!!!Widać, że mają radochę na śniegu;-)

standardowo jeden dzień słońca ,wczoraj padał deszcz a dzisiaj sypie śnieg :-D ,moja mama uwierzyć w to nie mogła ale widziała na własne oczy :tak:
P1060775.jpgP1060796.jpgPC285680.jpg Kuba pozazdrościł siostrze jazdy w wózku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry