reklama

Albumik

reklama
Kira Twój synuś (a mój zięć!) jest bezbłędny!:-D

A tu mała fotorelacja z urodzin. Mała, bo na większości zdjęć są wizerunki innych dzieci, więc nie wypada mi tu zamieścić.
Moja przyszła bratowa (uczy w przedszkolu) sprawdziła się rewelacyjnie. Super zabawiała dziewczynki, jestem jej za to wdzięczna, ja sama nie dałabym tak rady:no:

Ale najpierw,

Mój mały łobuziak!
Zobacz załącznik 319133

Julka-Śnieżka
Zobacz załącznik 319136

Moja sexi mama z synkiem
Zobacz załącznik 319135

Moja prześliczna 6-latka
Zobacz załącznik 319132

Imprezowa Aśka
Zobacz załącznik 319134

Urodzinowe menu
Zobacz załącznik 319130

Malowanki
Zobacz załącznik 319131

Malowałyśmy wszystkie dzieci, wyglądały przezabawnie, ale nie mogę tu zamieścić:dry:jak znajdę chwilę to spróbuję wstawić na zamknięty.

Kira Twój synuś (a mój zięć!) jest bezbłędny!:-D

A tu mała fotorelacja z urodzin. Mała, bo na większości zdjęć są wizerunki innych dzieci, więc nie wypada mi tu zamieścić.
Moja przyszła bratowa (uczy w przedszkolu) sprawdziła się rewelacyjnie. Super zabawiała dziewczynki, jestem jej za to wdzięczna, ja sama nie dałabym tak rady:no:

Ale najpierw,

Mój mały łobuziak!
Zobacz załącznik 319133

Julka-Śnieżka
Zobacz załącznik 319136

Moja sexi mama z synkiem
Zobacz załącznik 319135

Moja prześliczna 6-latka
Zobacz załącznik 319132

Imprezowa Aśka
Zobacz załącznik 319134

Urodzinowe menu
Zobacz załącznik 319130

Malowanki
Zobacz załącznik 319131

Malowałyśmy wszystkie dzieci, wyglądały przezabawnie, ale nie mogę tu zamieścić:dry:jak znajdę chwilę to spróbuję wstawić na zamknięty.

aska na zdjeciu nr 1 cudna:) a julka, solenizantka jest przesliczna!!!!

Dziunka boskie zdjęcia!!!

Julia naprawdę wygladała fenomenalnie, a widzę że na każdym zdjęciu w innej kreacji, a pierwsze zdjęcie Asiola powaliło mnie z nóg

Dziunka bosko i to na każdej focie. Pierwsza powala Julka przepiekna panienka. Naprawę, taka dostojna, modelka. Chyba ma Twoje oczy, prawda?
Dałabyś zbliżenie tego menu. Szczególnie ogórek i parówki mnie fascynują

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry