• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Albumik

reklama
Witam. Wszystkie maludy wyglądają nieziemsko. Bardzo podobają mi się nowe fryzurki po ścięciu. Moja Marysia ma długie włosy, wchodzące juz prawie do oczu i chciałabym ją zabrać do fryzjera. Nie wiem tylko jaka fryzure można zafundować dziewczynce. Jakies porady?
Oto modelka: zaraz po obudzeniu się SDC16923.JPGi zaraz po jedzeniu SDC16929.JPG
Głównie grzywke ma taką bujną.. wiec jedyne co mi przychodzi do głowy to poprosić o fryzure 'na chłopaka' albo wziąść samej maszynke..... :(
Któraś z was ścinała już dziewczyne?

Ja nie obcielam do polowy czoła, tylko tak do brwi ;-)
hahaha.. nosz wiedziałam, ze przesadziłam ostatnio :)))) Ale do brwi to i tak za długo, jak dla mnie. Przysposabiam ją do spineczki, tudzież gumki do włosów. Ale póki co jest histeria i ściąganie. Jakieś inne pomysły, równie owłosionej dziewczynki co moja? hihihi :))))

Ja mojej robie kitki. Zawsze też byla histeria i odpuszczałam, ale pare dni temu powiedziałam Majce ze jej krzywdy nie robie i zawiazałam 2 kity :-) Oczywiscie darła sie, ale nastepnego dnia było juz o niebo lepiej, teraz gumki leża na stole i jak tylko mała wstanie , bierze je i przychodzi do czesania :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry