reklama

Albumik

reklama
Witam. Wszystkie maludy wyglądają nieziemsko. Bardzo podobają mi się nowe fryzurki po ścięciu. Moja Marysia ma długie włosy, wchodzące juz prawie do oczu i chciałabym ją zabrać do fryzjera. Nie wiem tylko jaka fryzure można zafundować dziewczynce. Jakies porady?
Oto modelka: zaraz po obudzeniu się SDC16923.JPGi zaraz po jedzeniu SDC16929.JPG
Głównie grzywke ma taką bujną.. wiec jedyne co mi przychodzi do głowy to poprosić o fryzure 'na chłopaka' albo wziąść samej maszynke..... :(
Któraś z was ścinała już dziewczyne?

Ja nie obcielam do polowy czoła, tylko tak do brwi ;-)
hahaha.. nosz wiedziałam, ze przesadziłam ostatnio :)))) Ale do brwi to i tak za długo, jak dla mnie. Przysposabiam ją do spineczki, tudzież gumki do włosów. Ale póki co jest histeria i ściąganie. Jakieś inne pomysły, równie owłosionej dziewczynki co moja? hihihi :))))

Ja mojej robie kitki. Zawsze też byla histeria i odpuszczałam, ale pare dni temu powiedziałam Majce ze jej krzywdy nie robie i zawiazałam 2 kity :-) Oczywiscie darła sie, ale nastepnego dnia było juz o niebo lepiej, teraz gumki leża na stole i jak tylko mała wstanie , bierze je i przychodzi do czesania :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry