reklama

Albumik

reklama
Martolinka tak, w tle mój D ;p w swoisz super wypasionych roboczych szortach i skarpetach :D:D a kurtkę kupiłłam przez allegro używaną w idealnym stanie. Jest z firmy COOL CLUB ale to jest zeszłoroczna [chyba] kolekcja. Buciki z przeceny z 5-10-15 McArtchur za 27 zł a czapka z Auchana za 1 zł :D:D:D aa i fajna ta kurteczka bo niby 86 rozm ale wychodzi wieksza - jak widac zawijam mankiety, wiec mam nadzieje ze na wrzesień/pażdziernik tez sie załapie do użytkowania :)

Ostatnia edycja:
mama super kurteczka;) Twoj nosi rozmiar 86?? Moj 98 :) :) ale interes rzeczywiscie zrobilas, nie ma co :) tez sie musze juz rozgladac za kurteczka na wiosne;)
a tak w ogole to wrzucilabys jakas fotke Marcela z Toba?!:D

cooooooooo??????!!!!!!!!!!! nieźle!!!!!!!!! 98 i 92 rozm. Heh a my tylko 86 ogólnie nosimy :( no ale przeciez Marcel nie jest taki mały jak na swój wiek.........12 kg i 84 wzrostu.....co daje wage miedzy 75 a 90 centyl a wzrost miedzy 90 a 97 centyl. co do foty razem z młodym to OK coś wykombinuje :D moze jutro wieczorkiem wstawie.....
A tutaj Marcelek na placu zabaw w Auchanie :)
DSC00003.jpgDSC00053.jpg

Ostatnia edycja:
mama trzymam Cie za slowo i czekam jutro na zdjecie Marcelka z mamusia ;):tak:
Twoj synek nie jest tez niski;P, Kuba juz byl dlugi jak sie urodzil a ja mam 172cm a maz 183 wiec ma byc po kim wysoki;) kazdy to zauwaza, ze dlugie dziecko i niektorzy mysla jak jestem z Nim na spacerze, ze ma dwa a nawet trzy latka <szok> a wazy 11 kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry