reklama

Albumik

A ja znów Was pomęcze nami :):) Marcel bob budowniczy oraz przymierzanie wiosennego zestawu - musze jeszcze dokupic jakis szaliczek czy chustke pod szyje :):)Zobacz załącznik 331011Zobacz załącznik 331012Zobacz załącznik 331013

cooooooooo??????!!!!!!!!!!! nieźle!!!!!!!!! 98 i 92 rozm. Heh a my tylko 86 ogólnie nosimy :( no ale przeciez Marcel nie jest taki mały jak na swój wiek.........12 kg i 84 wzrostu.....co daje wage miedzy 75 a 90 centyl a wzrost miedzy 90 a 97 centyl. co do foty razem z młodym to OK coś wykombinuje :D moze jutro wieczorkiem wstawie.....
A tutaj Marcelek na placu zabaw w Auchanie :)
Zobacz załącznik 331029Zobacz załącznik 331030

Marcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi:-p:-D

wszystkie dzieciaki są super , aż się łezka w oku kręci jak sobie pomyślę że jeszcze niedawno były takie malutkie i wklejałyśmy ich fotki z pierwszym uśmiechem czy po pierwszym karmieniu czymś innym niż mleko :) a teraz biegają i łobuzują
a tu mój króliczek po kąpieli Zobacz załącznik 331107Zobacz załącznik 331108Zobacz załącznik 331109

Śliczny króliczek!

nie każdego mam na nk to pochwalę się 16miesięczniakiem:-)

synek na medal przygotowuje się do łapania much...zabawka hit ostatnich dni:-D
pencil.png

Haha:-D

Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ośleeeepłaaaam!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Taka ładna jesteś :tak::-)

A tu trochę nas u Marty:

Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448

Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował:tak:
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454

Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy:-D

Zobacz załącznik 331456

Pumba na koniu:-D Pragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452

A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabije:rofl2:ślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...

c.d.n.

reklama
Mama Marcelek jest taki podobny do Ciebie ,że szok a Ty taka laseczka :)

Dziunka - zazdroszcze Wam tych spotkań.Fajnie,że dzieciaki mogą się spotkać i pobawić.Mój Patryk nie ma żadnego kontaktu z dziecimi , jedynie jest jeden taki mały Wojtek ma 10 miesięcywięc niebawem wyruszym w odwiedziny.

Dzieki za komplementy dziewczyny :D:D:D wierze Dziunka ze Marta nic Ci nie zrobi ;p bo to dobra kobieta przeciez :D:D dzieciaczki cudne i Asiol i Antonio i Igi i Kubol i Gonia i wszystkie inne :) kazdy cudny i jedyny w swoim rodzaju :)))))))))))))))

Ja tez zazdroszcze Wam spotkań no boja to tutaj nie mam z kim sie spotkac i pogadac....jedynie z Wami przez neta :) Co do kontaktu z dziećmi to z Marcelem chodze prawie codziennie lub co drugi dzien na plac zabaw to sie bawi z godzine minimum z dzieciaczkami. I zazwyczaj jest najmłodszy a najzwinniejszy i najgłośniejszy :D:D Więc na kontakt z dziećmi nie moge narzekać - zrobił sie śmiały. Podchodzi do dzieci, bierze za rękę i daje im cześć i w ogóle nawiązuje też kontakt z innymi rodzicami :) Od jednej Pani jadł nawet bułeczke z zapiekanki......

Ostatnia edycja:
Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435

śliczna mama z równie ślicznym syneczkiem :-)

Marcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi:-p:-D

Śliczny króliczek!

Haha:-D

A tu trochę nas u Marty:

Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448

Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował:tak:
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454

Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy:-D

Zobacz załącznik 331456

Pumba na koniu:-D Pragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452

A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabije:rofl2:ślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...

c.d.n.

A tu ciąg dalszy fotek:tak:

Złodziej gaci:-D
Zobacz załącznik 331462

A tu proszę, udało się na 15 minut zrobić kitki
Zobacz załącznik 331459Zobacz załącznik 331460

Moja Mała Mi - zestaw min;-)
Zobacz załącznik 331461Zobacz załącznik 331463Zobacz załącznik 331464

A tu tatuś spinki przypiął ;-)
Zobacz załącznik 331465

ja tak samo Wam zazdroszcze tych spotkań:-) Wszystkie Nasze Skarby przecudowne i jak już się zmieniają na buziulkach ,już nie bobasy małe hihi
Asia jak zwykle modelka 1 klasa.Ale jakieeee już jej robisz kucyki fajniusie:-)

z ciekawości ile Asia waży? bo pulpecik słodziachny z niej :-)

No własnie ile waży i mierzy bo fakt Asia okrągła jak księżyc w pełni [jak to mawia moja mama]. I co miałam powiedziec... Marta Ty chudzielcu ;p szczuplutka jestes :) i swietny kolor włosów.

mama super fotki , inaczej sobie ciebie wyobrażałam ;-) ,myślałam żeś blond kobieta ;-) ale laska że hoho ,no a Marcelek jaki grzeczny ,mojego tak utrzymać na kolanach to sukces :tak:
dziunka mój też strasznie lubi na takim koniu na biegunach się huśtać , jak idziemy do przychodni to nie opuszcza go nawet na chwilę , chyba mu takiego sprawimy ;-) , a Asia z gaciami rewelacja :-)
cleo jaki Igor duży , chyba strasznie dawno nie wklejałaś jego foto :tak: , no a ten medal na szyi to za co?? ;-)

hahahaha dziewczyny ......młody siedział spokojnie bo był padnięty po ponad 2 godzinach wariowania na placu zabaw... padł mi przed 19 przy butli........niestety nawet zębow nie zdążyłam mu umyć...ehh. Normalnie tez nie dało by sie go utrzymać :)) HAHA ja blondyna ;ppp n to by sie musiał świat skończyć :D:D:D ja z rodziny czarnowłosych :DDDDDDDDD

reklama
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

IMGP0832.jpgIMGP2603.jpg

Załączniki

• IMGP2605.jpg
    IMGP2605.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry