reklama

Albumik

reklama
Nooo jak to nie ma rewelacji.....eeeeeeee ja tam widze różnice. Mimo ze Michaś Cie zasłania i chusta to duzo widać po buzi, ręce, ogólnie sylwetka.........nie gadaj ze 12 kg jest niezauwazalne :)))))))) a tu jeszcze my na roczku, zadna impreza...tak sobie posiedzieliśmy u tescia ;] moze facjata troszke wyraźniejsza ;p............kurcze ogólnie to ja własciwie nie mam fot z młodym ;/ bo ciagle siedze z nim sama to nie ma kto cykać....a jako takich imprez rodzinnych tez nie mamy :( CIMG2871.jpg

hahahahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D
wiedziałam...........................:-D:-D niestety fotogeniczna to ja nie jestem ;/;/;/ no przeciez kiedys juz mówiłam ze jak dziecko wyglądam a tu w listopadzie 27 na karku bedzie ;/;/ chociaz na tym foto faktycznie wyjatkowo dziecinnie wyszłam ;p jak siostra Marcela :D dlatego mój nick przewrotny ze niby ze mnie taka "MAMA" hahahahahahahaha

Ostatnia edycja:
Mama - nie będę się z ciekawości pytać z czego się odchudzasz... pięknie razem wyglądacie.
Dziunka - zdjęcia rewelka, w każdym bądź razie widać, że wszyscy się dobrze bawili...
Cleo - masz syna rewelka,,, z moją Hanką by razem tworzyli super duet do much.. moja też uwielbia latać z łapkami i zabijać:-D
Kikolek - nie mów , że nie widać... widać, widać i to wg mnie bardzo.
Wyjatkowa - masz piękny uśmiech ;-).. a zdjęcia na serio rewelacyjne robicie.

kilolek jasne, ze widac roznice;) a zwlaszcza (tak jak pisza dziewczyny) na buzi;)
duzo schudlas, naprawde! i bardzo ladnie wygladasz w jeansach...sorry ale ja nie wiem jaki to byl rozmiar 46, z ktorego dzisiaj kupilas bluzki <szok> jak patrze na zdjecia to wygladasz co najwyzej na 42(najwyzej!!) z reka na sercu ;)
wyjatkowa super zdjecie;) bardzo ladnie wyszlas, a kto Ci robi te zdjecia??
mama no racja na swoj wiek nie wygladasz hah;) a myslalam, ze ja mam kurde tylko taki problem, ze bez dowodu piwka nawet nie sprzedadza...
(ja tez sobie Ciebie inaczej wyobrazalam heh;))

reklama
Sama robię zdjęcia , mnie tez sie pytają o dowód chyba,że u nas w osiedlowym to już wiedzą ,że mam hehe a tak zawsze "A dowodzik jest??":zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry