reklama

Albumik

anawawka zwariowana mama z Ciebie :-) dzieciaczki tak samo szalone .Tak trzymaj:-)

sie zastanawiałam ostatnio ile mamy na forum "podwójnych mam"

Kilolek
Dziunka
Anawawka
Aga
Dziubasek

pewnie kogoś pominełam...to sorki edit zrobię :-)

a no i Iza potrójna mama :-)

reklama
Cleo - przy takich dwóch zarazach, to tylko to mi pozostaje:-D
Martolinka - idziemy czasem na żywioł, inaczej Tworki i wariatkowo blisko;-); poza tym regeneruję się w pracy:-D nie mam w niej wysiłku fizycznego tylko umysłowy...

anawawka mysle, ze odchudzanie nie jest Ci potrzebne heh;) przy takich zywiolowych dziewczynach:tak:
Cleo z tego co pamietam to jeszcze podwojna mama jest gieoska;) i royanna:)

Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435
Mama, śliczna kobietka z Ciebie..znaczy chciałam napisać dziewczyna - baaaaaardzo młodziutko wyglądasz!!
A tu ciąg dalszy fotek:tak:

Złodziej gaci:-D
Zobacz załącznik 331462

A tu proszę, udało się na 15 minut zrobić kitki
Zobacz załącznik 331459Zobacz załącznik 331460

Moja Mała Mi - zestaw min;-)
Zobacz załącznik 331461Zobacz załącznik 331463Zobacz załącznik 331464

A tu tatuś spinki przypiął ;-)
Zobacz załącznik 331465
Dziunka - Asieńka wymiata!!!Jest przeurocza, a kitki obłędne!!!Ja mojej nawet za bardzo spinki nie umiem przypiąć, bo od razu ściaga..
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514
Kilolek, chylę czoła!!!Wyglądasz super!!I widać bardzo, że schudłaś - nie ma dwóch zdań!!:-)
Ej ej ej ej ... :-D Moge dodać swoje zdjęcie? :laugh2:Wczoraj robiłam :P Zobacz załącznik 331520
Wyjątkowaona, masz dziewczyno talent!!No i niezła laseczka z Ciebie;-)
Kikolek - mieszanka wybuchowa bez kija nie podchodź:-D roznieśliby placyk zabaw, poustawiali po kątach innych...
Edit.
A co ... fotka o wiszących to jedna z serii, Hanka wskoczyła mi na plecy, a w tym samym czasie Gośka chciała robić przerwoty...Zobacz załącznik 331705
Anawawka, Twoje dziewczyny to dwa wulkany energii - podziwiam Cię za cierpliwość i w ogóle!!!:-)

Polaa - więc dieta była potrzebna do ogarnięcia tych moich kobitek, za dużo kg skutkowało zmęczeniem materiału, a one mają tej energii duuuużo więcej.
Maxwell - moja cierpliwość jest wystawiana wiele razy na próbę, jestem choleryk, więc wybucham , ale wtedy mi przechodzi.;-)
Podobnież ja potrafiłam 5 dorosłych ludzi załatwić biegając między słupkami w Ustce... Mając 6 lat potrafiłam przepłynąć 25 razy basen... więc jak widać musiałam "zasłużyć" na takie dzieci swoim wcześniejszym życiem:-D Tylko moi mieli pod ręką dziadków, a my sami próbujemy zatrzymać ten rozpędzony pojazd;-)

To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:

Załączniki

• _DSC0062.jpg
    _DSC0062.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 89
  • _DSC0071.jpg
    _DSC0071.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama