reklama

Albumik

Dziewczynki Wasze dzieci są cudowne! :-)

Oto Oliś-Bob Budowniczy :-)
DSC05599.jpg DSC05604.jpg

Oliś i kulki

DSC05664.jpg DSC05665.jpg

Sesja łóżeczkowa :-)
DSC05644.jpg DSC05623.jpg

Kreatywne zabawy z tatusiem :-)

DSC05735.jpg

Mój Dziubek ;-)
DSC05706.jpg

Dziewczynki
:-)

Załączniki

• DSC05608.jpg
    DSC05608.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Wyjatkowa - ślicznie razem wyglądacie....
AZA - słodki dzieciak ;-)
Nefretete - po przebudzeniu super fota.... aż od razu micha się śmieje do monitora ;-) mojej nie obcinałam włosów, bo jej wolno rosną. tak samo jak siostrze ;-)
Ula - ulalala .... budowle z klocków imponujące .. a w kulkach widać, że szczęśliwy szkrab

A tu Konradek przed ścięciem i po :)))

Jejku jaki słodziak!!!!

Witam. Wszystkie maludy wyglądają nieziemsko. Bardzo podobają mi się nowe fryzurki po ścięciu. Moja Marysia ma długie włosy, wchodzące juz prawie do oczu i chciałabym ją zabrać do fryzjera. Nie wiem tylko jaka fryzure można zafundować dziewczynce. Jakies porady?
Oto modelka: zaraz po obudzeniu sięZobacz załącznik 329873i zaraz po jedzeniu Zobacz załącznik 329874
Głównie grzywke ma taką bujną.. wiec jedyne co mi przychodzi do głowy to poprosić o fryzure 'na chłopaka' albo wziąść samej maszynke..... :(
Któraś z was ścinała już dziewczyne?

:-Dsuper fotki:-D

Ja ścinam grzywkę i właśnie Asia komicznie wygląda ale że zaczesujemy na bok to nie jest tak źle,a na prosto wygląda tak:
Zobacz załącznik 330148 hehhehehehehe
I zrobię tak jak zrobiła bratowa A. Amelce też dziwnie rosły włosy, z jednej strony krótkie, z innej długie , ale poczekała aż jej podrosną te krótsze do ramion i ciachnęła do ucha na równo wszystkie. Od tego czasu ma boskie włoski :tak:
A na stojące kłaczki i inne szopy są dobre płyny dla dzieci żeby włosy się nie elektryzowały i lepiej rozczesywały.

Ja mojej robie kitki. Zawsze też byla histeria i odpuszczałam, ale pare dni temu powiedziałam Majce ze jej krzywdy nie robie i zawiazałam 2 kity :-) Oczywiscie darła sie, ale nastepnego dnia było juz o niebo lepiej, teraz gumki leża na stole i jak tylko mała wstanie , bierze je i przychodzi do czesania :-D:-D:-D:-D

Fajnie że ryczy, a nie ściąga, bo moja to ściąga w ciągu sekundy.

Dziewczynki Wasze dzieci są cudowne! :-)

Oto Oliś-Bob Budowniczy :-)
Zobacz załącznik 330007 Zobacz załącznik 330006

Oliś i kulki

Zobacz załącznik 330003 Zobacz załącznik 330008

Sesja łóżeczkowa :-)
Zobacz załącznik 330005 Zobacz załącznik 330002

Kreatywne zabawy z tatusiem :-)

Zobacz załącznik 330011

Mój Dziubek ;-)
Zobacz załącznik 330004

Dziewczynki
:-)

Zaspany Olinek the best!:tak:

gawit jaka mama taka corka;)
Ulenka - super synuś :) a jak pieknie buduje z klockow, moj ma takie same klocki i je uwielbia...
anawawka - dzielo w ramke oprawic i powiesic;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry