Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Polaa - u mnie zawsze wygląda jakby granat eksplodował.. wszędzie zabawki, w jakieś dziwne miejsca poupychane ciastka, kanapki mleczne... podłoga popisana... już nie mówiąc o lustrach, szybach i tv, które mają linie papilarne małych rączek wszędzie, gdzie tylko moje panny dosięgną... i to są te "aniołki" - jak je określiła martolinka;-)
dziunka u nas sie nie zanosi na razie zeby szparka zniknela ale nie rozpaczam z tego powodu bo mi sie podobaja takie szpary miedzy zebami u chlopakow moze z czasem sie to zmieni ale jak pewnie wyjda drugie zabki...
Anadri - czasami chodzę po podłodze jak po polu minowym i ... nadziewam się na różności klocek, jakaś maskotka, coś zaczyna "samo " grać jak przejdę itp. - za nudne miałam życie do 2007 roku.....