reklama

Albumik

hahaha tez tak powtarzam jak wchodze do malego pokoju. najpierw sprzatam godzine i ogarniam wszystko, a po doslownie minucie wyglada tam, jakby w ogole nic nie zrobiła :D no i same pomysły małego:szok: ... chyba trzeba zalozyc nowy temat "pomsły naszych dzieci" :-D

reklama
DSC00519.jpgDSC00537.jpgkasiula
poprosze o update watku nasze dzieci wczoraj i dzis tzn wklejenie jednego ze zdjec - sonia 16m-cy - wybierz ktore ci bardziej pasuje ;)
pencil.png

Parę zdjęć z wczorajszego spacerku na plac zabaw.
Idziemy idziemy do celu:
Zdjęcie0045.jpg
Najfajniejsza zabawa pod słoncem, zbieranie kamyków iii......
Zdjęcie0051.jpg
........iiii wysypywanie. I tak przez 2 godz :-D
Zdjęcie0059.jpg
na koniec jeszcze konik, koniecznie!!
Zdjęcie0065.jpg

Olinek widzę szczuplutki i wysoki :tak:

A tu trochę nas:tak:

Wariateczki
Zobacz załącznik 343092Zobacz załącznik 343095Zobacz załącznik 343100

Buła i spóła;-) Asia je, kot korzysta:-D
Zobacz załącznik 343098

A tak jadamy obiadki
Zobacz załącznik 343096

Grubcio-pupcio
Zobacz załącznik 343097

Mamy buty są najleeeeepsze;-)
Zobacz załącznik 343091

Śpiąca królewna
Zobacz załącznik 343099

No a teraz mnie zlinczujcie:-D Tak Asia siada do krzesełka:sorry2:
Zobacz załącznik 343094

Na koniec MAAACCHHHOOOOO!!!
Zobacz załącznik 343093

No super dzieciaczki!!!
Olinek własnie wyszedł na fotkach na długiego i szczupłego - racja ;) Asia to Asia :DD widać ze lubi jesc & kombinantka nie z tej ziemi - linczu nie bedzie:D A na zdjęciu w pampku jaka wstydnisia :D Aaaa no i fajny ma pempuszek hihihi znaczy sie normalny :) bo Marcel to ma taki wystający guzior ze masakra ;/ ale lekarze sie nim nie interesują......
U Olinka podoba mi sie ostatnie zdjęcie pt. nie podchodź, bo pogryze. Moje jedzenie :D ;)
A Antonio ma taaaaaaaaaaaaaaakie wielkie oczy :DDDD super.........

reklama
Mama na ostatnim zdjęciu Olis robił tup tup tup na studzience w zoo :) pamietał bo u nas przed garazem jest taka blacha i on na nią wchodzi i tupie nozkami na przemian ze mną blacha fajnie "gra" :)
Olis szczuplutki? Tak rzeczywiscie wygląda ale waży cos lekko ponad 12 kg i ma chyba 85 cm wiec nie tak mało :)
Asiula ma boski ten usmieszek :) a noski z Julką identyko :)
Antek....rajusku ale oczy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry