reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

IMG_1478.jpg
34t2d
Moja Mala Wiercipieta ;)

reklama
kurde ale ja zazdroszczę takich brzuszków.
w żadnej ciąży nie byłam malutka:( ale to kwestia genów, bo z jedzeniem to nie ma nic wspólnego;)
dranissimo super:)

Dzieki dziolszki :)
Morgaine zebys wiedziala, ze z jedzeniem to nie ma nic wspolnego, bo jem sporo, a jakos [juz] nie tyje, waga mi stanela jakis czas temu... Co lepsze, mam na plusie 11 kg i chyba wszystko poszlo mi w brzuch i pupe, bo reszta w sumie normalna... Brzusio w miare maly, wiec gdzie te kg?? Moze bobas bedzie duzy? :)

dranissimo-super.
wczoraj spytalam sie meza czy mam wiekszy brzuch czy piersi. Powiedzial ze rowno wiec jeszcze sie nie zalamuje ale i tak rowno to zle!!!!

dranissimo Ty masz 11 kg na plusie??
kurcze pewnie jakbyś od przodu zrobiła to zdjęcie to byłoby widać, bo powiedziałabym że masz z 5kg na plusie.
ja już mam prawie 14...a tu jeszcze półtora mca i chcę wytrzymać (do porodu założenie miałam 12 kg hahaha ) !!
brzuch mam nisko, ale chyba jeszcze nie tak mega nisko...sama już nie wiem, ale tyłek mi urósł:( ehhh tam!

reklama
dranissimo Ty masz 11 kg na plusie??
kurcze pewnie jakbyś od przodu zrobiła to zdjęcie to byłoby widać, bo powiedziałabym że masz z 5kg na plusie.
ja już mam prawie 14...a tu jeszcze półtora mca i chcę wytrzymać (do porodu założenie miałam 12 kg hahaha ) !!
brzuch mam nisko, ale chyba jeszcze nie tak mega nisko...sama już nie wiem, ale tyłek mi urósł:( ehhh tam!

Morgaine miałam dokładnie takie założenie jak Ty a też z 14 będzie na plusie :-D mi poszło w ramiona i w tyłek też choć z powiększonego zadka to się cieszę bo za mały miałam a podobają mi się takie odstające 'murzyńskie':-D

Dranissimo git figurka!!!

Do góry