reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
acronka bardzo ładna twarzowa fryzurka! myślałam o takim kolorku (może trochę bardziej w rudy), a ostatnio fryzjerka zrobiła mi beznadziejne blond (miały być rude mieniące się:/) pasemka.
A też inaczej sobie Ciebie wyobrażałam przez avatarek;-)

Acronka - wyglądasz suuper :)

Laseczki to wpadajcie do mnie, zrobię wam włoski na bóstwo przed samym porodem :) I tak w salonie nie pracuję już od początku stycznia, więc mam duuużo czasu :) Zdążymy akurat na kwiecien :)

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Jak to niesamowicie podnosi samopoczucie:)
Faktycznie miałam ciemniejsze włosy - rude ogniste,a potem kasztanowe. Teraz chcę wrócić do złotego blondu, mojego naturalnego.

Acronko, ja również uważam, że Ci bardzo dobrze w tym kolorku i fryzurze. Wyglądasz bardzo sympatycznie !

Nie pamiętam która z Was, ale któraś pisała, że w ciąży się wszystkie czujemy seksownie. :) Ja niestety należę do tych, co czują się jak (przepraszam za zwrot) rozlazła krowa :-D W pierwszej ciąży może inaczej na siebie patrzyłam....

Acronka świetna fryzurka:tak: i kolorek the best, ja to od jakiegoś czasu próbuję zejść właśnie do coś w Twoim stylu ale jak zaczynam męczyć się z odrostami to znów zarzucam czekoladę, potem znów pasemka, ściąganie koloru i.... tak w kółko:sorry:
Ale ileż to radochy potrafi przynieść kobiecie zmiana image

reklama
Do góry