reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergie

moja znowu dostala czerwone polczka,nie mam pojecia od czego,bo bardzo duzo rzeczy probuje od nas z talerza wiec moze byc wiele przyczyn:confused: :baffled: zawsze po nocy jest fajnie gladko,bo masc pomaga,ale cos mi sie czuje ze to po serze ostatnio troche duzo go jadla,a to z naszej kanapki,w jedzeniu itp,zobacze za rada Gluszka jak zejdze to jej podam i zobaczym co sie bedzie dzialo:confused:

reklama
ja dzis znow dalam cos mlecznego.jogurt naturalny.zobaczymy jutro co i jak.bo juz sama nie wiem czy to u Trini to bylo czasowe czy stale.

Głuszku po indyku spróbuj z wieprzowiną. Moja je i nic jej nie jest, ale kurczaka nie może- b. silnie na niego reaguje!
Tak więc Pola je:

Mięsko: królika, indyka i wieprzowinę.
Warzywa:ziemniaki, brokuły, marchewkę, kalafior, pietruszkę( Korzeń i natkę), buraki, szpinak, dynię, koperek
Owoce:
jabłko, gruszkę, banana, brzoskwinię

Dodatki: ryż, kasza jaglana, jęczmienna, chleb, bułki (te ostatnie wcina na sucho i uwielbia)

Dzisiaj próbuję fasolkę szparagową...

no widze ze Pola je banana. Tez bym dała ale pododno moze uczulac a u niej nic!!!!
Kropecka ja nie wiem ale spotkałam sie z opiniami ze własnie mozna przepiórcze. ale przecież jak wiemy UCZULAĆ MOZE WSZYStKO!!!

reklama
ja bede przegladac te strony dla alergikow bo torty tez tam sa.ale mysle ze poprostu zrobie z tym co moze....ba babcia zrobi bo ja nieumiem:( I zobaczymy co powie alergolog czy ma nadal ta alergie czy nie.

Do góry