reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergie

moj ostatnio wyglada okropnie. wiem, ze musze do alergologa isc ale nie wiem gdzie, kiedy co i jak. zreszta mam wrazenie ze jesli ja nie wpadne na co jest uczulony to lekarz tez mi nie pomoze :(

reklama
bo z ta alergia jest dziwnie....Judyta zawsze wygladala paskudnie i praktycznie ciagle miala stany zapalne mimo stosowania rygorystycznje diety i mazidel...pozwolilam w momencie przeszlo...jak nawet pisalam prowokacje zrobilam jogurtem naturalnym i dalej nic....piekna skora kupy zdrowa...oszalec mozna!!!!!
A nie chodzilas jeszcze wogole do alergologa? to idz do dermatologa!!! oceni jak skora wyglada i z regoly moja dermatolog odrazu wiedziala jak tylko zobaczyla co jest...

Mojej napewno przeszła alergia na warzywa nie ekologiczne :))))))))
Przed wczoraj dałam jej almette i narazie nic jej nie wyłazi. uffffffff
Kropecka, moj alergolog też od razu powiedział mniejwięcej na co mała jest uczulona.

moj ostatnio wyglada okropnie. wiem, ze musze do alergologa isc ale nie wiem gdzie, kiedy co i jak. zreszta mam wrazenie ze jesli ja nie wpadne na co jest uczulony to lekarz tez mi nie pomoze :(
Kropecka, czuje dokladnie to co Ty.
Nasz pomysl z ziemniakami padl, bo kurna wysypala Alunie na maxiora, a ziemniakow jak nie jadla tak nie jadla, wrrrr. Za to dostala jajko pierwszy raz od jakiegos czasu. Moze to to? No i twarozek w miedzyczasie dalam - glupia jestem.
Ale mam tez kolejnego podejrzanego - plytka na mrowki, ktore niestety miewamy w domu. Wyjelam ja i mloda obsypalo i jak tak sobie skojarzylam po paru dniach, to problemy ze skora zaczely sie chyba od czasu jak pierwszy raz ją wystawilam. Trini, pomoz mi sobie przypomniec - czy Alusi bylo cokolwiek z uczuleniem jak byliscie u nas na Sylwestra? Czy ja jeszcze nic wtedy nie wspominalam o uczuleniu. Wydaje mi sie, ze nie. Kutwa, pierd... mrowki. Dobrze, ze sie stad wyprowadzamy wkrotce. Jutro schowam plytke i jak sie uczulenie cofnie, to... :wściekła/y: :wściekła/y: :-)

reklama
sluchaj sprobuj odstawic ta plytke i prawie wszystko co mogloby jedzeniowo uczulac.alergen niby utrzymuje sie 2 tyg w organizmie jak co.moze zejsc i potem jak sie oslabi nagle wyjsc jeszcze bardziej.wiec niech to ze zeszla wysypka cie nie zwiedzie! przyjzyj sie tez czym myjesz podloge okna i takie tam pierdoly.moj tato np dzis umyl okna w aucie i Judyta tylko jak weszla to kichac zaczela.
Tak samo moze w innym proszku pierzesz albo inny plyn do kapieli(moja uczulil Johnson:( a jogurt naturalny jednak nie-takie ma dziwne to AZS ).
no i ta trutka!! moze to to! aha i nie sugeruj sie tym ze kiedys na cos nie byla uczulona!!! bo to sie zmienia!!!! w jedna i w druga strone!

Do góry