reklama
bo z ta alergia jest dziwnie....Judyta zawsze wygladala paskudnie i praktycznie ciagle miala stany zapalne mimo stosowania rygorystycznje diety i mazidel...pozwolilam w momencie przeszlo...jak nawet pisalam prowokacje zrobilam jogurtem naturalnym i dalej nic....piekna skora kupy zdrowa...oszalec mozna!!!!!
A nie chodzilas jeszcze wogole do alergologa? to idz do dermatologa!!! oceni jak skora wyglada i z regoly moja dermatolog odrazu wiedziala jak tylko zobaczyla co jest...
A nie chodzilas jeszcze wogole do alergologa? to idz do dermatologa!!! oceni jak skora wyglada i z regoly moja dermatolog odrazu wiedziala jak tylko zobaczyla co jest...
Mojej napewno przeszła alergia na warzywa nie ekologiczne
)))))))
Przed wczoraj dałam jej almette i narazie nic jej nie wyłazi. uffffffff
Kropecka, moj alergolog też od razu powiedział mniejwięcej na co mała jest uczulona.
Przed wczoraj dałam jej almette i narazie nic jej nie wyłazi. uffffffff
Kropecka, moj alergolog też od razu powiedział mniejwięcej na co mała jest uczulona.
Szukając przepisu na tort dla naszych alergików znalazłam tę stronę- może już tu byłyście, ale podam linka:
Wyprawka.pl - Alergik w kuchni - przepisy
Wyprawka.pl - Alergik w kuchni - przepisy
no widze ze Pola je banana. Tez bym dała ale pododno moze uczulac a u niej nic!!!!
Głuszku, bo tak to jest z Polą -była uczulona na nasze polskie jabłko (teraz już nie jest) , a nie była na banana....

Kropecka, czuje dokladnie to co Ty.moj ostatnio wyglada okropnie. wiem, ze musze do alergologa isc ale nie wiem gdzie, kiedy co i jak. zreszta mam wrazenie ze jesli ja nie wpadne na co jest uczulony to lekarz tez mi nie pomoze![]()
Nasz pomysl z ziemniakami padl, bo kurna wysypala Alunie na maxiora, a ziemniakow jak nie jadla tak nie jadla, wrrrr. Za to dostala jajko pierwszy raz od jakiegos czasu. Moze to to? No i twarozek w miedzyczasie dalam - glupia jestem.
Ale mam tez kolejnego podejrzanego - plytka na mrowki, ktore niestety miewamy w domu. Wyjelam ja i mloda obsypalo i jak tak sobie skojarzylam po paru dniach, to problemy ze skora zaczely sie chyba od czasu jak pierwszy raz ją wystawilam. Trini, pomoz mi sobie przypomniec - czy Alusi bylo cokolwiek z uczuleniem jak byliscie u nas na Sylwestra? Czy ja jeszcze nic wtedy nie wspominalam o uczuleniu. Wydaje mi sie, ze nie. Kutwa, pierd... mrowki. Dobrze, ze sie stad wyprowadzamy wkrotce. Jutro schowam plytke i jak sie uczulenie cofnie, to...

reklama
sluchaj sprobuj odstawic ta plytke i prawie wszystko co mogloby jedzeniowo uczulac.alergen niby utrzymuje sie 2 tyg w organizmie jak co.moze zejsc i potem jak sie oslabi nagle wyjsc jeszcze bardziej.wiec niech to ze zeszla wysypka cie nie zwiedzie! przyjzyj sie tez czym myjesz podloge okna i takie tam pierdoly.moj tato np dzis umyl okna w aucie i Judyta tylko jak weszla to kichac zaczela.
Tak samo moze w innym proszku pierzesz albo inny plyn do kapieli(moja uczulil Johnson
a jogurt naturalny jednak nie-takie ma dziwne to AZS ).
no i ta trutka!! moze to to! aha i nie sugeruj sie tym ze kiedys na cos nie byla uczulona!!! bo to sie zmienia!!!! w jedna i w druga strone!
Tak samo moze w innym proszku pierzesz albo inny plyn do kapieli(moja uczulil Johnson
no i ta trutka!! moze to to! aha i nie sugeruj sie tym ze kiedys na cos nie byla uczulona!!! bo to sie zmienia!!!! w jedna i w druga strone!
Podziel się: