reklama
Kropecka a jak z kotami?
ja np jestem ogromnie na koty uczulona i na poczatku rodzice nie mieli pojecia od czego nagle jakis wysypek dostawalam.pootem zaczeli to bacznie obserwowac i jaks ie okazalo wystarczylo ze wchodzilam do kolezanki do pokoju.wtedy piekly po czasie oczka czy cos ale wysypka wychodzila po dluzszym czasie.i kot nie musial byc w tym pomieszczeniu.
ja np jestem ogromnie na koty uczulona i na poczatku rodzice nie mieli pojecia od czego nagle jakis wysypek dostawalam.pootem zaczeli to bacznie obserwowac i jaks ie okazalo wystarczylo ze wchodzilam do kolezanki do pokoju.wtedy piekly po czasie oczka czy cos ale wysypka wychodzila po dluzszym czasie.i kot nie musial byc w tym pomieszczeniu.
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
A nutramigen mozna bez recepty kupic? Bo mnie sie tez wydaje ze Julcia po mleku ma takie szorstkie i zarumienione policzki. Lekarka mowi ze to nie alergia i zebym natluszczala ale nic to nie daje, zmienilam jej na bebilon HA zaczelo byc troche lepiej ale po kilku dniach znow zaczely byc szorstkie. wykluczylam wszystko i w gre wchodzi tylko mleko. nie wiem, moze przesadzam.... nie wyglada to tragicznie ale chcialabym zeby miala sliczna gladka cere 

reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
To co radzisz Kropecka? dac sobie spokoj?
Podziel się: