reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergie

ja jestem totalnie zdezorientowana, wszystko moze go teoretycznie uczulac a pewnych alergenow, np siersci zwierzat lub kurzu nie jestem w stanie zlikwidowac.

reklama
Kropecka a jak z kotami?
ja np jestem ogromnie na koty uczulona i na poczatku rodzice nie mieli pojecia od czego nagle jakis wysypek dostawalam.pootem zaczeli to bacznie obserwowac i jaks ie okazalo wystarczylo ze wchodzilam do kolezanki do pokoju.wtedy piekly po czasie oczka czy cos ale wysypka wychodzila po dluzszym czasie.i kot nie musial byc w tym pomieszczeniu.

zastanawiam się czy Wiktor czasem nie uczulił się na Bebilon. Co wypije mleko to mu sie policzki totalnie czerwone robia. No i po spaniu tez wyglada zle :/

A nutramigen mozna bez recepty kupic? Bo mnie sie tez wydaje ze Julcia po mleku ma takie szorstkie i zarumienione policzki. Lekarka mowi ze to nie alergia i zebym natluszczala ale nic to nie daje, zmienilam jej na bebilon HA zaczelo byc troche lepiej ale po kilku dniach znow zaczely byc szorstkie. wykluczylam wszystko i w gre wchodzi tylko mleko. nie wiem, moze przesadzam.... nie wyglada to tragicznie ale chcialabym zeby miala sliczna gladka cere :tak:

Basiek nie wiem jak Nutramingen, ale Bebilon Pepti możesz kupić bez recepty- tylko zapłacisz 20 zł za puszkę - na receptę 10zł . Ale na spróbowanie możesz kupić.

basiek, ale cos mi sie wydaje ze twoja mala majac prawie rok raczej nie bedzie zachwycona smakiem bebilonu lub nutramigenu :)moj tez ma szorstkie czerwone policzki

reklama
Do góry