Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zdecydowanie proszek vizir!!!!!Wrocilam do watku "alergicznego" w zwiazku z tym uczuleniem Sary.
Mam kilka pomyslow z czego to moglo byc. Sa to "nowosci" wprowadzone w ostatnich 2 tygodniach:
Na co Wy stawialybyscie?
- olejek do kapieli Nivea Baby z serii Nutri Sensitive
- proszek Vizir Sensitive (do tej pory byl Persil)
- kaszka mleczna z Humany (wczesniej jadla juz mleczne np. Stracciatella z Bobovity i nic jej nie bylo)
- pies sasiadki, do ktorego tulila sie przez ostatnie kilka dni - seter irlandzki (ale miala juz z nim kontakt wczesniej, wiec stawiam Tore jako ostatnia sprawczynie uczulenia).
Wszystkie z powyzszych odstawilam...
pati dajesz Miśce jogurty? no i jak reaguje? nic jej nie jest?Leyna nie przejmuj sie bez mleka da sie zyc tzn.bez modyfikowanego my pijemy BEBILON PEPTI MCT jeszcze gorsze swinstwo z kwasami nienasyconumi jakimis masakra no ale lepsze od NUTRAMIGENU
WYOBRAZ SOBIE TERAZ KASZKE Z NUTRA... OCHYDAA PODROBY MLECZNE SA TAK PRZETWORZONE PASTERYZOWANE ,ZE MINIMALNA ILOSC MLEKA KROWIEGO TAM jest wiem ,bo jogurty moge dawac a danonkow nie bo to serek
![]()
Zadzwonilam do prywatnego gabinetu umowic sie na wizyte (przejrzalam forum gazety ktorego alergologa dzieciecego polecaja) i pozytywnie sie rozczarowalam, bo pani w rejestracji mowi mi, ze mam przyniesc skierowanie, wiec pytam po co, a ona, ze to bedzie wizyta na NFZ
:-)
Znowu ma gladziutka buzke.
bo trudno mi bylo dokladnie jej powiedziec kiedy pierwszy raz zjadla cos z normalnym mlekiem i kiedy pozniej wystapila alergia, o ile wystapila
W kazdym razie wszystko skrzetnie zanotowala i kazala na 2 tyg. odstawic produkty mleczne, jajka, ryby i kakao. Ograniczyc takze parowki, wedline, cielecine i drob - nie odstawiac, ale podawac mniejsze ilosci i rzadziej.
A nuz pomoze nam z tego wyjsc :-)