Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polecam nie kupować w ogóle. Dla mnie to zbędny wydatek i wywoływacz niepotrzebnego stresu jak nie będziesz mogła "wyłapać" dziecka.Witajcie![]()
Planuje kupić urzadzenie do "podsłuchiwania" dzidzi. Natrafiłam na AngelSounds. Wygląda obiecująco. Chcialabym poznać opinie posiadaczek tego cudaczka. Albo moze polecicie coś jeszcze lepszego ? [emoji1]
Ja też polecam nie kupować. Tyle nerwów przez to zjadłam. Trzy raz przez to u lekarza byłam bo serduszka nie mogłam znaleźć. Po dwóch tygodniach od kupna i tak nie był mi potrzebny bo już ruchy czułam. Jak dla mnie to zbędny gadżet i szkoda nerwów.
Polecam nie kupować w ogóle. Dla mnie to zbędny wydatek i wywoływacz niepotrzebnego stresu jak nie będziesz mogła "wyłapać" dziecka.
A ja polecam. Mnie bardzo uspokaja słuchanie serduszka. Dzidziuś miewa takie dni że jest spokojniejszy i wtedy słucham sobie.
Ja nie miałam żadnego i cieszę się, że nie uległam "modzie".A mieliście dokladnie ten model ?
Tak, miałam dokładnie ten modelA mieliście dokladnie ten model ?
Od 16 tc. Na początku miałam małe problemy ze znalezieniem tętna maluszka i trwało to czasem 15-20 minut a teraz już wiem gdzie szukać więc znajduję praktycznie od razu. Poza tym dzidzia już wieksza.A od którego tyg zaczelas uzywac ?
Od 16 tc. Na początku miałam małe problemy ze znalezieniem tętna maluszka i trwało to czasem 15-20 minut a teraz już wiem gdzie szukać więc znajduję praktycznie od razu. Poza tym dzidzia już wieksza.