reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
dajcie im zyc.Skoro lubia tak sie bawic to ich sprawa.Skoro wam sie nie podoba,to nie znaczy ze innym nie wolno.Skoro dobrze sie bawia i nie rania innych to dozwolone.czyz nie??

reklama
KINDZIA100 pisze:
dajcie im zyc.Skoro lubia tak sie bawic to ich sprawa.Skoro wam sie nie podoba,to nie znaczy ze innym nie wolno.Skoro dobrze sie bawia i nie rania innych to dozwolone.czyz nie??
Nie. Zostawmy już ekscesy naszej koleżanki na boku, to w sumie tylko zabawne.
Teraz skupmy się na tym co napisałaś powyżej - powtarzam: nie. Parę lat temu w Niemczech był przypadek taki że pewien facet zamieścił w sieci ogłoszenie iż poszukuje męzczyzny który da się zabić i zjeść. I taki ktoś się zgłosił i został zabity, poćwiartowany i umieszczony w zamrażarce z ktorej sukcesywnie był pobierany do posiłków. Umowa była jasna, nikt nikogo nie zranił, bo obie strony umówiły się i umowy dotrzymały. Czy mimo to wszystko było OK ?
To oczywiście tylko dygresja ale chyba warto pomysleć o tym casusie przy okazji mówienia o "ich sprawie" i nieranieniu się.

Kurcze ja sobie myślałam że ciut zboczona jestem ale jak sobie poczytam to pszekonuje sie że całkiem normalna :* dzieki kochani.Osobiście miałam 12 partnerów a mąż był 9 ale joś nam nie szło wiec sie rozeszło.Zaczełam wcześnie bo stwierdziłam że nie ma sensu na czekanie na tego jedynego bo bede sie szykowała i czekała a potem i tak sie okarze że to nie ten jedyny.Więc wykupiłam sobie wycieczke do Hiszpani i pszez tydzięń uczyłam sie sztuki kochanie z gorącym Hiszpane :) A co do boczku to całkiem nie głupi pomysł

cytrynka, ty jeszcze w przedszkolu jestes, zeby takich okreslen uzywac? tak sobie czytam twoje posty, zgadzam sie z kindzia, ze sa czesto delikatnie rzecz ujmujac niewybredne, ale zeby az takim chamstwem w kogos uderzyc to juz przesada! uwazam, ze powinnas kindzie przeprosic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry