• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Chce je odświeżyć ale i obciąć troche i może zmienić kształt fryzury, tyle ze ja mam taki malutki problem że nie lubie jak mi sie włosy po buzi plątają. No i z tad moj problem z fryzurami, bo albo kucyk, albo......na łyso:rofl2:

hehehhehe
Czyli nie lubisz grzywek ? ;-) No to nie podazaj za moda grzywkowa, obetnij do ramion i zrob pasemka bardzo delikatne ale jasniejsze od Twojego nauralnego. Mozesz pocieniowac koncowki jezeli lubisz takie nierowne zakonczenia fryzur :-)

Grzywka moze by mi nie przeszkadzala, chyba ze bym mi do oczu wchodzila, bardziej mam ale do wlasow na policzkach luzno fruwajacych.
A widziaalbys mnie w grzywce? a ten kolorek kotry na zdjeciach to nie naturalny;-) tez juz mi sie klania zrobienie farby:dry:

wiesz...widziec to mozna ludzi w roznych fryzach ale to ma byc Twoja fryzura i masz sie w niej dobrze czuc. Grzywka pasowalaby Ci ...przemysl sprawe, masz ladny owal twarzy i wiele fryzur bedzie ladnie Cie upiekszac :-)

Teraz ja się pochwalę

Załączniki

• ślubne1.JPG
    ślubne1.JPG
    145,2 KB · Wyświetleń: 108
  • ślubne2.JPG
    ślubne2.JPG
    162,2 KB · Wyświetleń: 88
  • ślubne3.JPG
    ślubne3.JPG
    205,3 KB · Wyświetleń: 102
  • ślubne4.JPG