Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sliczna fotka i sliczna mama z syniem :-) ...ale poszukaj takiego zebym widziala Twoja twarz prosto, zebym mogla zobaczyc czy jest okragla czy owalna...itpd
Agatka czy Ty chcesz obciac wlosy? czy tylko lekko odswiezyc fryzure? Bo moim zdaniemladnie Ci w dlugich.Moze rozswietl je bardzo delikatnymi pasemkami?
Chce je odświeżyć ale i obciąć troche i może zmienić kształt fryzury, tyle ze ja mam taki malutki problem że nie lubie jak mi sie włosy po buzi plątają. No i z tad moj problem z fryzurami, bo albo kucyk, albo......na łyso
hehehhehe
Czyli nie lubisz grzywek ? ;-) No to nie podazaj za moda grzywkowa, obetnij do ramion i zrob pasemka bardzo delikatne ale jasniejsze od Twojego nauralnego. Mozesz pocieniowac koncowki jezeli lubisz takie nierowne zakonczenia fryzur :-)
Grzywka moze by mi nie przeszkadzala, chyba ze bym mi do oczu wchodzila, bardziej mam ale do wlasow na policzkach luzno fruwajacych.
A widziaalbys mnie w grzywce? a ten kolorek kotry na zdjeciach to nie naturalny;-) tez juz mi sie klania zrobienie farby
wiesz...widziec to mozna ludzi w roznych fryzach ale to ma byc Twoja fryzura i masz sie w niej dobrze czuc. Grzywka pasowalaby Ci ...przemysl sprawe, masz ladny owal twarzy i wiele fryzur bedzie ladnie Cie upiekszac :-)