Deess.
Fanka BB :)
super wiadomościHej ja też dzisiaj po wizycie w środę punkcja endometrium 8 mm bakterii w pochwie nie mam także jeśli progesteron w poniedziałek będzie mały to mam transfer![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wiadomościHej ja też dzisiaj po wizycie w środę punkcja endometrium 8 mm bakterii w pochwie nie mam także jeśli progesteron w poniedziałek będzie mały to mam transfer![]()
No rewelacjaHej ja też dzisiaj po wizycie w środę punkcja endometrium 8 mm bakterii w pochwie nie mam także jeśli progesteron w poniedziałek będzie mały to mam transfer![]()
Nie spodziewałam się takich dobrych wiadomości na dzisiejszej wizycie aż uwierzyć nie mogę że coraz bliżej finałusuper wiadomościw końcu się doczekałas !
![]()
mi nawet nie powiedziała ileNo rewelacjasuper ! Endometrium piękne ja miałam ledwo 7.
tak lecimy razemNie spodziewałam się takich dobrych wiadomości na dzisiejszej wizycie aż uwierzyć nie mogę że coraz bliżej finałuo Tobie też ciągle myślę bo my praktycznie od początku razem szłyśmy
![]()
Też jestem dobrej myśli ileż można czekać na dziecko i się zamartwiać latamitak lecimy razemoby i nam się poszczęściło
![]()
musi się udać
ja jestem dobrej myśli bo ile można się martwić o dołować !
zgadzam się w 100%Też jestem dobrej myśli ileż można czekać na dziecko i się zamartwiać latamito musi być nasz czas !
![]()
My z @Katalinazed podchodziłyśmy razem i nam się udało, więc wy pójdziecie w kolejnej parze i Wam też się udatak lecimy razemoby i nam się poszczęściło
![]()
musi się udać
ja jestem dobrej myśli bo ile można się martwić o dołować !
Przez ile masz zalecenie zazywania estrofemu? Ja od 2dc przez 14dni. Czyli jedno opakowanie 28 tabletek mam miec na 2 cykle.czekam na @ i od 2dc będę brać estrofem
hej , wieszPrzez ile masz zalecenie zazywania estrofemu? Ja od 2dc przez 14dni. Czyli jedno opakowanie 28 tabletek mam miec na 2 cykle.