Rosse94
Fanka BB :)
Za tydzień zbadam progesteron i na pewno mi wyjdzie , że była.Przy tak długich cyklach to wszystko możliwe![]()
Więc u mnie raczej też będzie stymulacja potrzebna.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za tydzień zbadam progesteron i na pewno mi wyjdzie , że była.Przy tak długich cyklach to wszystko możliwe![]()
Połóż się, odpocznij, sprzątanie nie ucieknieDxie
Powiedz mi kochana czy My możemy podczas stymulacji brać jakieś leki przeciwbólowe bo tak mnie głowa boli że sprzątanie mi nie idzie
Mnie też bardzo głowa bolała ale moim powodem było wysokie ciśnienie (najbardziej dokuczało wieczorami), głowa mi pękała - brałam wtedy apap albo paracetamol. Bo mimo że biorę leki na nadciśnienie to miałam bardzo wysokie, a pod język na zbicie ciśnienia nie chciałam brać bo do mało szkodliwych one nie należąDxie
Powiedz mi kochana czy My możemy podczas stymulacji brać jakieś leki przeciwbólowe bo tak mnie głowa boli że sprzątanie mi nie idzie
A jeśli możesz sobie na to pozwolić to odpoczywaj!Dxie
można , APAP na spokojnie ogólnie paracetamol tak mi mówiła anestezjolog, ze nawet przed punkcją żeby wziąć sobie 2x np apapDxie
tez brałam na te bóle głowy bo nie dałam radyDxie
bo aż się zdziwiłam co tak szybkoJa tak miałam przez całą stymulację
Kiedy Ja uwielbiam sprzątaćA jeśli możesz sobie na to pozwolić to odpoczywaj!![]()
tez to lubie oprócz składania praniaKiedy Ja uwielbiam sprzątaćtaka dziwaczka jestem uwielbiam sprzątać, prać , gotować , piec ciasta
![]()
Oo to mamy wiele wspólnegotez to lubie oprócz składania pranianienawidzę tego ale trzeba niestety
![]()