Deess.
Fanka BB :)
pomyliłam emotkiTrzymam kciuki, w końcu to moje urodziny, wysyłam więc dobrą energię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomyliłam emotkiTrzymam kciuki, w końcu to moje urodziny, wysyłam więc dobrą energię![]()
My rozmowę kwalifikacyjną mieliśmy z naszym lekarzem prowadzącym z klinikiDziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boliDokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą
![]()
Jeżeli rozliczałaś PIT przez internet to będą wymagać PIT UPO (przynajmniej ja musiałam dostarczyć)Dziewczyny czy na wizycie kwalifikacyjnej jest od razu konsultacja z lekarzem prowadzącym? To już jutro i nie ukrywam, że już mnie brzuch boliDokumentacje medyczna mam, pit 37 też. Obym jeszcze trochę szczęścia miała ze sobą
![]()
A cóż to takiego?Jeżeli rozliczałaś PIT przez internet to będą wymagać PIT UPO (przynajmniej ja musiałam dostarczyć)
PIT UPO to jest takie potwierdzenie że jest złożony pit, to jest przy PIT na podatki. gov z tej strony to się ściągaA cóż to takiego?To raczej na pewno będę musiała dostarczyć, o ile będą chcieli, bo mam tylko 37 i ściągnięty z podatki.gov
![]()
Jak wrócę do domu to sprawdzę. Może uda mi się rano gdzieś wydrukować przed wizytąPIT UPO to jest takie potwierdzenie że jest złożony pit, to jest przy PIT na podatki. gov z tej strony to się ściąga![]()
Ja tego nie miałam i wysyłałam na email do koordynatorki która zajmowała się dofinansowaniem więc większego problemu nie miałamJak wrócę do domu to sprawdzę. Może uda mi się rano gdzieś wydrukować przed wizytą![]()
Super wiadomośćCześć Dziewczynydzwonili rano z kliniki z 13 komórek zostało zapłodnione 10 i jak na chwilę obecną dobrze się rozwijają.