Z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę, czy jakieś pęcherzyki będzie widać lub cokolwiek dobregoja tez mam taka nadzieje
a u ciebie jak tam?

Są momenty że czuję niewielkie kłucie w jajniku, mam nadzieję że to dobra reakcja na zastrzyki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę, czy jakieś pęcherzyki będzie widać lub cokolwiek dobregoja tez mam taka nadzieje
a u ciebie jak tam?
Super wiadomość!jesteśmy pokwalifikacja jest
wiec i jakaś nadzieja
lecimy protokołem krótkim ze względu na moje wysokie AMH .
od następnego cyklu czyli od lipca działamy ostro![]()
Będzie stado pęcherzyków! Idealnych do punkcji!Z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę, czy jakieś pęcherzyki będzie widać lub cokolwiek dobrego
Są momenty że czuję niewielkie kłucie w jajniku, mam nadzieję że to dobra reakcja na zastrzykiStaram się myśleć pozytywnie
![]()
Ja nie słyszałam o takowymczy któraś z was robiła panel nieplodnościowy żeński ??
Chodzi o panel urogenitalny?czy któraś z was robiła panel nieplodnościowy żeński ?
nie nie , bardziej pod mutacje np Mutacja MTHRF itpChodzi o panel urogenitalny?
Oj to ja nie robiłam czegoś takiegonie nie , bardziej pod mutacje np Mutacja MTHRF itp