Deess.
Fanka BB :)
u mnie sam transfer 2550 bez leków a 3550 z lekamiA jak są mrożaki to ile kolejne procedury kosztują wtedy sam transfer? Mam nadzieję że już nie kilkanaście tys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie sam transfer 2550 bez leków a 3550 z lekamiA jak są mrożaki to ile kolejne procedury kosztują wtedy sam transfer? Mam nadzieję że już nie kilkanaście tys
Właśnie coś mi się kiedyś na forum obiło że sam transfer u kogoś w klinice 1500 bo myślałam że koszt taki sam jak pierwsza procedura to już by była lekka przesada nikt by do kolejnych nie podchodził bo nie było by ludzi stać.u mnie sam transfer 2550 bez leków a 3550 z lekami
nom oczywiście są i tez za 4500 ale tam jest pare wizyt i mi opiekun powiedział ze jeśli nie będą wykorzystane wszystkie wizyty np nie będą potrzebne to oni nie zwracają kosztów.Właśnie coś mi się kiedyś na forum obiło że sam transfer u kogoś w klinice 1500 bo myślałam że koszt taki sam jak pierwsza procedura to już by była lekka przesada nikt by do kolejnych nie podchodził bo nie było by ludzi stać.
ahaa ja nie wiem jak u mnie być może tez , ale to się dowiem z czasem jakby się nie udałoU mnie jeszcze w klinice jest tak że jak pierwszy transfer się nie uda to do drugiego chcą by zbadać zarodki
Co klinika to inne zasadyU mnie jeszcze w klinice jest tak że jak pierwszy transfer się nie uda to do drugiego chcą by zbadać zarodki
U nie tylko cytologia obowiązkowa czystość pochwy te wirusologiczne AMH i jeszcze coś ale zapomniałam nazwę.Ale każda klinika jest inna widzę bo u was kartiotypów nie wymagali a u nas były obowiązkowe.